Inspiratiedag 'vier je vrouwZijn, ontdek het Goddelijke in jeZelf'
Vrij maken van je Womb Power en je Vrouwelijke Kracht
Merge met de Koningin én Koning in jeZelf
Trefwoorden Inspiratiedag
#vrouwelijke kracht #wombpower #volwassenbewustzijn #scheppingskracht #creatie #breastconsciousness #yoni healing #tantra #relaties #energetisch lichaam #baarmoeder healing #menstruatie #zwangerschap #menopauze #puberteit #hormonen #neurotransmitters #klaarkomen #orgasme #oerwonden #sisterhood #womanhood #grootmoederschap

Jij bent AL heel. Je hoeft alleen maar te her-inneren.


Nog steeds is sexualiteit en sexuele energie omgeven met taboes, wordt gedacht dat sexualiteit en sexuele energie alleen dienen voor de voortplanting, wordt het schandelijk gevonden, beperkt het zich tot de geslachtsdelen, etc. Deze onjuiste ideeën leiden tot veel frustratie en onvrede in vrouwen, want ze kunnen als gevolg van deze (aangeleerde) overtuigingen niet in hun Womb Power en Vrouwelijke Kracht komen. Dat is jammer, want het kan heel anders...

Misschien wel het belangrijkste onjuiste idee is dat je denkt dat je (liefdes)leven pas geweldig wordt als je maar de juiste partner vindt. Door buiten jezelf te zoeken, geef je de verantwoordelijkheid voor jouw (sexualiteits)beleving uit handen. Intimiteit met jezelf ligt aan de basis van een vervullend en volwassen delen met de ander. Als eerste dien je van jezelf te houden. Als je van jezelf houdt sluit je geen compromissen en neem je geen genoegen met minder dan je wilt, ook niet in je (sexuele partner)relatie. Proberen om van een ander te houden terwijl je nog niet van jezelf houdt, lukt niet. Dat draait uit op bezitterig, jaloers en afhankelijk gedrag. Onvoorwaardelijke acceptatie van jeZelf! JeZelf helemaal accepteren, zoals je nú bent. Leren Onvoorwaardelijk van jezelf te houden... Dat is wat nodig is. Dan stopt alle projectie en neem je de verantwoordelijkheid voor jouw pijn en verwondingen. Dan kun je helen. Dan kun je ook gaan zien dat het gaat om de erothiek van het leven, het genieten... Genieten van de schoonheid van het Leven in contact met jeZelf en de natuur. Je ontdekt dat Geluk van binnenuit komt...
Intimiteit verdiepen

Waar we het meest naar verlangen in relatie met jezelf en anderen is waarschijnlijk intimiteit: nabijheid, invoelingsvermogen en op elkaar afgestemd zijn, zodat je in staat bent samen steeds subtielere gevoelens te ervaren en met elkaar te delen. Met alle acceptatie en liefde verwelkom je je partner in je hart als een innig geliefd persoon. Dit is iets heel anders dan in een roes romantisch verliefd worden. Het vereist een evenwicht tussen alleen zijn en verbondenheid. Alleen, omdat het belangrijk is in contact met jeZelf te zijn. Samen, omdat je je vrijheid en onafhankelijkheid weet te behouden, zelfs als je diep verbonden bent. Sex leidt niet naar intimiteit maar intimiteit leidt juist naar goed liefdesspel.

Zowel mannen als vrouwen ervaren pijn en verwarring op hun sexualiteits- en intimiteitsbeleving. Het is nu de tijd deze pijn en verwarring te helen en los te laten.


Vrij maken van je Womb Power en je Vrouwelijke Kracht
Vrij maken van je Womb Power en je Vrouwelijke Kracht

Als vervolg op bovenstaande tekst heb ik deze Inspiratiedag ontwikkeld met de titel 'vier je vrouwZijn, ontdek het Goddelijke in jeZelf'
Vrij maken van je Womb Power en je Vrouwelijke Kracht

Als vrouwen zijn begonnen hun pijnen en verwarringen te (h)erkennen en los te laten en hun patronen te doorzien in (partner)relaties kunnen zij zich veilig voelen en krachtig in zichZelf staan.

Wil jij je vrij voelen in je lichaam? Heerlijk kunnen genieten van jouw levensenergie die tintelend in al je cellen vibreert? Wil jij kijken naar je overtuigingen op sexualiteit en intimiteit en de intieme verbinding met jeZelf (en je partner) verdiepen? Verlang je naar meer vervulling in je (sex)Leven? Wil jij leren luisteren naar de signalen van jouw lichaam, zodat je lekkerder in je lichaam komt te zitten? De signalen van jouw lichaam vertellen jou de gevoelens van je hart en Ziel. Tijdens deze Inspiratiedag leer je te luisteren en genieten van jeZelf. Je leert verbinding te maken tussen jouw geslacht en je hart, waardoor je jouw Wezenlijke Zelf en al je talenten kunt gaan voelen en manifesteren. Je leert al de aspecten van jouw (oudere) vrouwZijn te (h)erkennen en er verbinding mee te maken. Je leert genieten van je passievolle gevoelens, jouw sensualiteit en sexualiteit. Hierdoor kun je meer en meer in overgave open gaan voor jeZelf en in (partner)relaties.

Deze Inspiratiedag is een cadeau voor jeZelf en je (partner)relatie, omdat jij vanuit je krachtig vrouwZijn je partner zichZelf kan laten Zijn. Je kunt dan een veilige bedding zijn voor de ander, waardoor de ander volledig in vertrouwen en overgave open kan gaan voor zichZelf en jou. Je kunt je (toekomstige) partner dan meenemen op een reis naar bewust Zijn en voelt je partner zich VRIJ zijn passionele en sensuele Zelf te Zijn.


Magische driehoek
Tijdens deze Inspiratiedag ga je jouw magische driehoek, ofwel je vrouwelijke geslachtsorganen, helen. Je gaat je Yoni (vagina), Womb (baarmoeder - Womb Power), en eierstokken helen van de oude pijnen, (cel)herinneringen, en emoties. Hier zetelt je broncreatie-kracht en intuïtie én vitaliteit. Je broncreatie-kracht en intuïtie én vitaliteit worden al eeuwen en eeuwen onderdrukt en ontkent. Nu is de tijd om opnieuw in je broncreatie-kracht te komen. En alle pijn en onderdrukking uit te zuiveren. Nu is de tijd om het Goddelijke in jezelf te (her)ontdekken en in ere te herstellen. Je gaat de intimiteit met jeZelf (her)ontdekken en thuiskomen in jeZelf en weer ontvankelijk worden. Vanuit jouw geheelde 'womb' heb je weer beschikking over jouw broncreatie-kracht, die jouw vrije levensenergie is. Vanuit je 'womb' kun je kinderen laten ontstaan of jeZelf tot expressie brengen op manieren die bij je passen. Als jij in je broncreatie-kracht staat, stopt het weggeven van jeZelf. Als jij van jeZelf houdt, kunnen gelijkwaardige relaties ontstaan waarin je jeZelf en de ander onvoorwaardelijk omarmt en lief hebt. Het bewonen van jouw 'womb' is onderdeel van een volledige belichaming van wie jij in Essentie BENT, jouw Authentieke Zelf.

Tijdens de Inspiratiedag blijft je kleding aan
Tijdens de Inspiratiedag blijft je kleding aan


Breast Consciousness
Ook leer je je borsten masseren en voeden met harts- en levenskracht energie en het openen van de etherische borstkanalen. Je tepels openen zich dan als bloemen wat een gevoel geeft van vol aanwezig Zijn. Vanuit de verbinding met je tepels gaan ook je eierstokken dezelfde helende energie uitstralen.

Lees meer...

Tijdens de Inspiratiedag blijft je kleding aan
Tijdens de Inspiratiedag blijft je kleding aan


Volwassenbewustzijn
Vanuit volwassenbewustzijn is er geen emotionele lading (angst, verdriet, boosheid, etc.) naar drama uit het verleden. Niet dat er geen trigger meer kan komen vanuit dat drama, maar doordat het doorgrond is, volgt er geen automatische reactie meer. Doordat de emotionele lading naar het drama uit het verleden opgelost is, is er ook geen drama (angst) naar de toekomst. Je bent NU. In het NU zijn er geen toekomstvoorspellingen. Je gaat gewoon op weg en laat plaatsvinden wat plaats wil vinden, samen met degenen die dat ook zo willen.

Het volwassenbewustzijn heeft geen resonantie meer met dat wat ooit was. Vanuit volwassenbewustzijn ben je dus Vrij: Vrijheid. Vrij van zielscontracten etc. Je bent helemaal vrij in het aangaan van verbindingen met wie en waarvoor jij vanuit je innerlijk kiest. Niets belemmert jou meer. Niets houd je tegen. Je laat je ook vanuit je innerlijk niet meer tegenhouden. Je bent volkomen 'samengevallen' met jouZelf (in verschillende culturen en stromingen vind je dit terug in: 2voudig denken; tweelingdenken (tweelingziel); dubbele spiraal; heilige graal; Hoger Zelf; lemniscair denken; communicerende vaten; dualiteit).


Deze Inspiratiedag kun je individueel volgen of met jouw vriendinnengroep (maximaal 4 personen). Ik bied je een veilige omgeving zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Je doet o.a. ademhalings- en contactoefeningen. Ook werken we met Ecstatic Body Work om de blokkades in het onderlichaam los te maken en de energieën weer te laten stromen. Daarnaast zijn er (geleide)meditaties en ga je heerlijk dansen.


Tijdens deze Inspiratiedag blijft de kleding aan.

Je kunt deze Inspiratiedag ook volgen als onderdeel van de training 'Jaartraining en scholingstraject Tantra Energy Soul Healing - Tantra Inspiratie - Verdiepende Tantra Training'


Al meer dan 12 jaar werk ik met vrouwen
Ik geniet van het werken met vrouwen. Ze zijn mijn sisters. Ikzelf ben opgegroeid als oudste van 7 meiden: het sisterschap zit in mijn bloed. Tijdens mijn eigen ont-wikkelingspad zijn in mij de vrouwelijke krachten en oer(groot)moederkrachten ontsloten: ik heb zowel mijn innerlijke vrouw áls man ont-moet (en mijn innerlijk kind, innerlijke (groot)moeder én (groot)vader, innerlijke wijze). Al deze aspecten (h)erken ik in mezelf en vanuit doorleving mét mijn innerlijke aspecten ondersteun ik je als ervaringsdeskundige op jouw bewuste pad. Via de 'even kennismaken' pagina van mijn website kun je meer over mij lezen...

In de column 'Verdieping in Tantra, de Koningin en Koning vinden elkaar' beschrijf ik hoe ik een prachtige man en vrouw 'begeleid' in hun reis naar hun Wezen en elkaar en hoe de Koningin en de Koning zichZelf en elkaar vinden.


Ik inspireer je vanuit de 'Nieuwe Aarde referenties'
Voor een volledige omschrijving van de 'Nieuwe Professional vanuit het Nieuwe Paradigma' dat het Levensparadigma is in relatie tot de Essentie van Tantra kun je deze link volgen.


Op dit moment heb ik geen fysieke ruimte om massages aan te bieden. Wel kan ik afspraken maken voor (individuele) sessies

Daarnaast is het mogelijk een wandelsessie of Skype Inspiratie Sessie of Advies per Email af te spreken


Individuele Inspiratiedag

Deze Individuele Inspiratiedag is een diepgaand ont-wikkelingsproces voor jeZelf. Helemaal afgestemd op jou waardoor diepgaande transformaties mogelijk zijn. Ook leuk om samen met je partner of vriendinnen te volgen. Het programma kan verder op maat aangevuld worden met bijvoorbeeld een Yoni Healing Massage

Locatie Nadat je een afspraak gemaakt hebt, ontvang je een bevestigingsmail met een routebeschrijving
Datum In overleg met jou plannen we een datum voor deze dag
Tijdstip van 12.00 - 16.00 uur
Energie-uitwisseling € 150,00 inclusief thee en water *
In overleg is het ook mogelijk om als afsluiting gezamenlijk te eten*

Bij meerdere personen 10% korting

Kleding Gemakkelijk zittende kleding is aan te raden. Ook kun je kiezen voor kleding waarin jij je sensueel voelt
Tijdens de workshop blijft je kleding aan

Ben je op zoek naar een inspirerend kado?
Ik bied nu ook kadobonnen vanaf euro 5,00*.


*Je neemt je eigen lunch mee en het lijkt ons fijn om gezamenlijk iets te eten als afsluiting. Wij nodigen je uit om hievoor iets mee te nemen wat je graag wilt delen met de anderen, zoals hartige taart, salades, brood, broodbeleg, sap, etc.

Je kunt je voor deze Inspiratiedag opgeven op telefoonnummer 06 - 230 575 42 of via het contactformulier.

Je ontvangt een bevestiging van je opgaaf.

Overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving vind je op de linken-pagina onder B&B.