Body Stress Release - Total Body Intelligence
Ook wel Body De-Armouring genoemd
trefwoorden: body stress release | lichaamsbewustzijn | vitaliteitsmassage | massage
Als basis voor zalven en massage olie gebruik ik Koolzaadolie.

Body Stress Release - Total Body Intelligence (ook wel Body De-Armouring genoemd)

Bij deze massage-vorm behandel ik het gebied waar jij blokkades ervaart. De behandeling hoeft dus niet een volledige lichaamsmassage te zijn: bij buikklachten behandel ik dan ook alleen de voorkant, waarbij ik begin met je hoofd (meridianen) en voeten om jouw lichaam tot volledige ontspanning en ontvankelijkheid te laten komen. Hierdoor ga je 'uit je hoofd' en kom je direct al meer in verbinding met jouw lichaam.

Jouw lichaam geeft nu als vanzelf 'lichaamssignalen' af: je kunt allerlei lichaamsgevoelens als jeuk, pijn, warmte, druk, etc. gaan waarnemen, waar je je eerder niet bewust van was. Dat kan in het begin onprettig zijn, maar deze lichaamsgevoelens laten je voelen/ervaren wat er in jouw lichaam opgeslagen ligt en zijn een uitnodiging om ruimte te geven aan wat aanwezig is. Je gaat onder mijn begeleiding verbinding maken met het lichaamsgebied waar jij pijn ervaart of waar jij voelt dat het lichaam jou innerlijke signalen geeft. Het kan daarbij zijn dat jouw lichaam in eerste instantie pijn in je maaggebied laat voelen... en zodra je door middel van je ademhaling en aandacht verbinding maakt met de pijn, jouw lichaam jou laat weten dat er onder de pijn de emotie verdriet ligt... of misschien neem je een beeld waar... of wellicht dat je een woord 'hoort'. De taal van je lichaam, jouw volledige lichaamsintelligentie, is het 'hulpmiddel' waardoor de behandeling/sessie zich ontvouwt, zodat gezien mag worden wat gezien/gevoeld wil worden waarna het losgelaten mag worden. Diepe ademhaling en/of geluid geven aan pijn en/of een emotie helpt jou bij het integreren hiervan.


Het laten doorstromen van sexuele levenskracht-energie

Daar waar sexuele levenskracht-energie vast zit in het lichaam worden verhardingen gevoeld. De verhardingen kunnen opgeslagen liggen in de huid, weefsel, en/of organen. Deze massage stimuleert de 'huid' zelf met de daarin gelegen bloedvaatjes, de 'spieren', de 'meridianen' en 'nadi's' met de daarmee verbonden energie-punten en organen, de ‘acupunctuur- en acupressuurpunten’, zogenaamde 'triggerpoints', 'reflex-punten', Shiatsu-punten, het 'bindweefsel' waarmee de huid aan de onderlaag bevestigd is en de lymfevaten. Al deze systemen gaan ook beter met elkaar samenwerken. De massage heeft effect op het algeheel energetisch systeem: vastzittende sexuele levenskracht-energie kan weer gaan stromen. Er wordt gewerkt op je 'pijnlichaam' en energetisch lichaam: opgeslagen trauma's worden zo 'losgemaakt' en opgelost. De behandeling/sessie kan tot een catharsis leiden... een diepe ontlading...

Het is nodig om voldoende tijd te reserveren voor deze behandelvorm/sessie, omdat het van belang is dat het lichaam volledig in de gelegenheid is haar verhaal te vertellen, zonder dat het onderbroken moet worden omdat de behandelingstijd voorbij is. Hou er bij deze vorm dus rekening mee dat mogelijk extra tijd nodig is: in de prijstabel kun je vinden wat jouw bijdrage voor ieder half uur extra is. Vooral als je diep trauma ervaren hebt (sexueel misbruik, incest, verkrachting, lichamelijk en/of geestelijk machtsmisbruik) werkt de behandeling/sessie diep door (en ook na de behandeling werkt deze vorm door).


Yoni en Lingam Healing Massage

De diepste trauma's liggen opgeslagen aan de basis van het lichaam ofwel het bekken en de geslachtsorganen, de Yoni en de Lingam. Een Yoni Healing Massage en Lingam Healing Massage ondersteunt jou in het loslaten van diepe emotionele pijn gerelateerd aan onbewuste sex, niet liefdevolle sex, pijnlijke sex, en bij vrouwen diepe onverwerkte emoties rondom zwangerschap en bevalling. Maar ook andere onverwerkte emoties kunnen in dit gebied opgeslagen liggen. In de Yoni en Lingam kunnen diepe emoties van verdriet, pijn, en spanning opgeslagen liggen van onverwerkte (sexuele) levenservaringen.


Body Stress Release via Ademhaling en Lichaamsbewustzijn

Als je via Ademhaling wilt werken aan Body Stress Release en Lichaamsbewustzijn kijk dan op de pagina 'Body Stress Release door middel van Verbonden Ademen'.
Om je zo goed mogelijk te begeleiden, stem ik mij aan het begin van iedere sessie af op jou, zodat je de best mogelijke behandeling ontvangt. Omdat ik mij afstem op Universele Liefde en mijn eigen energetisch systeem (zo zuiver mogelijk) in balans, harmonie, en evenwicht heb gebracht, gaat Jouw energetisch systeem daar als vanzelf op mee resoneren. Als je kiest voor een 'healer' of magnetiseur, blijf dan alsjeblieft in contact met het onderscheidingsvermogen van Jouw Hart. Helende energie kun je pas dan onbelast laten stromen als de 'healer' of magnetiseur haar/zijn eigen energetisch systeem voldoende gezuiverd heeft. Het is tenslotte jouw eigen Spirit ofwel Innerlijke Healer die jou geneest. Een 'healer' kan de ruimte scheppen, maar jijzelf geneest jouzelf.


~ * ~


Het kan zijn dat het zinvol is de behandelingen te ondersteunen met Bachbloesemtherapie of etherische oliën. Ook soundhealing kan onderdeel van de behandeling zijn. Daarnaast ben ik goed op de hoogte van andere natuurlijke behandelwijzen, zodat ik je ook hiermee in contact kan brengen.

Tijdens mijn opleiding tot Verpleegkundige A heb ik o.a. psychologie gestudeerd. Daarnaast heb ik een opleiding praktische Psychologie gevolgd, waardoor ik je ook op dit stuk voldoende kan ondersteunen. Via de 'Even kennismaken' pagina vind je mijn verdere achtergrond.

Ik begeleid jou vanuit Wholeness / Heelheid, waarbij ik vanuit BronbewustZijn met je mee kijk. Ik beschouw jou als mens als één geheel. Fysieke gevoelens, emoties, gedachten, verlangens, spirituele levensovertuiging, en sociale omstandigheden zijn gebieden, die allemaal verbonden zijn met elkaar. Ze beďnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Ze vormen samen een balans. Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat effect op het andere. Het lichaam is de uiterlijke manifestatie van onszelf en als er iets uit balans is, dan geeft het lichaam een signaal af in de vorm van een symptoom of een klacht. 'Ziek' zijn, ofwel uit balans zijn, is een poging van het lichaam om aandacht te vragen voor gevoelens, situaties en ervaringen die je als mens hebt weggestopt. 'Ziek' zijn geeft je de mogelijkheid om je daarvan bewust te worden. Bewustwording is dan een onderdeel van het genezingsproces. Ik ondersteun en begeleid jou in het opnieuw in balans brengen van jouw levenskracht, met behulp van jouw zelfgenezend vermogen .

Als je voelt dat je begeleiding en scholing op jouw Bewuste Pad nodig hebt, kun je een afspraak maken voor een intakegesprek. Dan bekijken we samen op welke manier ik jou het meest effectief kan gaan begeleiden. Hieruit volgt een voorstel voor je scholingstraject. We bekijken steeds in het moment wat je nodig hebt. Jij geeft aan, ik ben aanwezig en volg jouw ware behoeften.


Op dit moment heb ik geen fysieke ruimte om massages aan te bieden. Wel kan ik je tijdens een (wandel)sessie handreikingen aanbieden hoe je jouw lichaam tot ont-spanning kunt laten komen.

Je bijdrage in de energie-uitwisseling* is:

Intakegesprek (het is mijn ervaring dat het eerste telefoongesprek dat we hebben met elkaar vaak voldoende is om aan te voelen wat je nodig hebt, zodat het intakegesprek onnodig is) € 45,00
Sessie Body Stress Release ofwel Body De-Armouring (ongeveer 1,5uur) € 75,00
Sessie Body Stress Release in combinatie met Ademhaling en Lichaamsbewustzijn (ongeveer 2 uur) € 100,00
Ieder half uur extra € 30,00

*Als jouw financiële situatie een belemmering is voor werken met mij laat het me dan gerust weten, dan overleggen we wat je wel zou kunnen bijdragen.

Ben je op zoek naar een inspirerend kado?
Ik bied nu ook kadobonnen vanaf euro 5,00*.