Volgende Generatie Support Group en DE Levenscirkel 2018 en verder...

De Volgende Generatie zegt "Hallo Wereld" 
De LevensCirkel zegt "Wij geven jullie een embedding"
De Volgende Generatie zegt "Hallo Wereld"
De LevensCirkel zegt "Wij geven jullie een embedding"

English translation


'Volgende generatie support groep'
Ik wil een 'volgende generatie support groep' faciliteren via skype. Mijn skype-naam is mascha1153: je kunt me via skype een uitnodiging sturen voor contact. Je kunt me ook mailen als je geen skype hebt en niet in de gelegenheid bent om te skypen maar bijvoorbeeld wel facebook hebt: dan kunnen we de support-groep via facebook faciliteren.

Ben JIJ een jongere tussen de 16-18 en 26 jaar (je ziet dat ik de leeftijds'grens' wat open hou, omdat ook 16jarigen deze levenswaarheden in zichzelf herkennen) en wil je 'leren' 'vrij en onbelast(end) (samen) leven' te doorgronden? Wil je 'leren' doorzien op welke manier onze generatie jullie generatie in jullie (samen) leven kunnen bedden? Wil je de levenswaarheden met betrekking tot (samen) leven in het het centrum van jullie samen leven kunnen leren herkennen, zodat de levenswaarheden in jouw bewustzijn niet (langer) in geroofde staat zijn?

Of...

Ben JIJ een ouder van een jongere tussen de 16-18 en 26 jaar en je wilt bovenstaande laten overdragen naar jouw kind(eren)?

Laat het me weten via skype of mail en we gaan samen kijken, waarbij ik als supporter aanwezig ben.

Jouw bijdrage?
Ik wil graag dat deze overdracht voor IEDERE jongere in genoemde leeftijd beschikbaar is en de support-groep is mijn bijdrage. Ik vraag jou een financiële bijdrage, waarbij je in jezelf voelt wat je wilt laten doorstromen naar me. Je kunt ook je (groot)ouder(s) (maar ook je 'leerkrachten en familie) vragen financieel bij te dragen, zodat ze het voor jou mogelijk maken dat je deze overdracht / bedding ontvangt.

Als jij jezelf herkent in de levenswaarheden en het belang in jezelf herkent dat deze overgedragen worden aan de volgende generatie kun je me op verschillende manieren supporten: o.a. door bestaansgeld naar me te laten doorstromen naar mijn individuele levenscirkel. Of mij te waarde eren voor mijn aanbod. Of je kunt, vanuit zelfbewustzijn op de levenswaarheden zelf een 'volgende generatie support groep' beginnen.

Verder aanbod ten behoeve van de volgende generatie en youngsters.

De transmuterende kracht van bestaansgeld ofwel een levenscirkel ten behoeve van de volgende generatie.


Geboorte van een kindje
Als een kindje geboren wordt zegt de 'onderdrukker' "je moet EERST door mij heen voordat je kunt overleven op deze aarde... en je zult nooit in staat zijn om te bloeien en floreren... want ik ben de gatekeeper..." (wie is / zijn de 'onderdrukker(s)': beantwoordt deze vraag aub niet direct, maar laat de vraag door je heen werken).


Op welke manier kunnen we de volgende generatie bevrijden van de slavernij?
Wij zetten de volgende generatie in het centrum van ons samen leven. Wij sluiten aan op de beweging die vóór basisinkomen is, maar je kunt hier ook andere groepen neerzetten zoals OPPT, Swiss Indo, Ubuntu, Positive Money, Vrije Man beweging, groepen die proberen toegang te krijgen tot hun geboorte trust. Als we zeggen dat we een betere samenleving willen gebaseerd op basisinkomen voor iedereen wereldwijd, dan willen de mensen in die basisinkomen beweging (of OPPT groep, Swiss Indo groep, Ubuntu groep, Positive Money groep, de Vrije Man beweging, groepen die proberen toegang te krijgen tot hun geboorte trust) dat toch zeker voor de volgende generatie... Of niet? Hoe kunnen we dus de volgende generatie in het centrum van ons samen leven zetten en hen beschermen tegen de rest van de wereld die tegen basisinkomen zijn (of niet resoneren op wat de andere groepen brengen)? Wachten we op de 'regering' wanneer ze eindelijk basisinkomen gaan faciliteren (of totdat de 'regering' hetgeen OPPT zegt te hebben ontsloten toe te passen)? Wachten we op de banken? Wachten we op... ja op wat? Nee, we hebben de volgende generatie in het centrum van ons samen leven gezet en WIJ kiezen ervoor hen te faciliteren vanuit bestaansgeld door geld naar hen! over te maken ten behoeve van hun vrije bestaan, dus bij te dragen aan hun vrije bestaan, wat hun maandelijks bestaansgeld is... euh basisinkomen (getransformeerd)... Right?


De transmuterende kracht van bestaansgeld ofwel een levenscirkel ten behoeve van de volgende generatie.