Ik-in-Wij Collectieve Healing voorbij Persoonlijke Healing

Collectieve Healing is IN ons sámen leven

Voorbij Persoonlijke Healing een bedding Zijn voor de Collectieve Healing op Aarde Collectieve Healing is IN het Ik-in-Wij IN ons Sámen Leven

Als je echt klaar bent met het 'oude', waardoor je voorbij bent aan allerlei verdedigings- en beschermingsmechanismen van de ongeheelde psyche, waarom je de dingen deed zoals je ze deed in je verleden tot nu toe in jouw leven als ouder, leraar, politicus, politieman, soldaat, of jongere, etc. en je wilt dat ik met je (of jullie) meekijk hoe je voorbij Persoonlijke Healing kunt gaan naar Collectieve Healing vul dan het contactformulier in... dan maken we een belafspraak om onderling af te stemmen op welke manier ik vanuit nieuw ontsloten gebied met je (of jullie) mee kan kijken voorbij de 'oude' patronen en programma's.


Dit is een doorlopend 'event' vanaf 2017 en verder...


Inspiratie voor de 99% voor het jaar 2017 en verder...
Voorbij Persoonlijke Healing een bedding Zijn voor de Collectieve Healing op Aarde: Collectieve Healing is IN het Ik-in-Wij IN ons Sámen Leven.

Gedurende 2017 en verder... vind je onder Cirkels2022 meerdere inspiratie-teksten. Via deze teksten kun je in jezelf (h)erkennen of je Healing2022 mede wilt en kunt bedden en samen met mij wilt kijken hoe jij (en jouw directe omgeving) daarin eigenaarschap kunt nemen.


Meekijken kan op jouw eigen locatie via Skype
Meekijken als in Educare
Because we have to learn to unlearn


Online meekijken via Skype of Zoom

Locatie Jouw eigen vertrouwde omgeving via Skype of Zoom
Healing2022

Healing2022 is als individueel traject te volgen gedurende 1 of meerdere dagen. Dit individuele traject gaat voorbij persoonlijke healing en je gaat in jezelf onderzoeken hoe jij een bedding kunt bieden aan de collectieve healing in ons samen leven. Ook samen met je partner, vriendengroep, of collega's te volgen. In overleg met jou/jullie plannen we de data

Data De datum (data) spreken we in overleg met elkaar af
Tijdstip Het tijdstip spreken we in overleg met elkaar af
Energie-uitwisseling* € 65,00* pp voor 1 uur online meekijken via Skype of Zoom
€ 60,00* pp voor ieder uur extra meekijken via Skype of Zoom
(Betaling vooraf per bankrekening)

Bij meerdere personen 10% korting

*Als jouw financiële situatie een belemmering is voor mentoring met mij laat het me dan gerust weten, dan overleggen we wat je wel zou kunnen bijdragen.

Je kunt je voor dit traject opgeven op telefoonnummer 06 - 230 575 42 of via het contactformulier.

Je ontvangt een bevestiging van je opgaaf.Ben je op zoek naar een inspirerend kado?
Ik bied nu ook kadobonnen vanaf euro 5,00*.