Vrij Bestaan JIJ
Free Existence YOU
Vrij Bestaan JIJ
Free Existence You (English translation)

Vul in onderstaande tekst jouw naam en gegevens in: deze tekst is voor vrij gebruik op jouw eigen website, facebook pagina, netwerk(en), groepen, etc. Er is geen copyright op het logo, je kunt haar vrij gebruiken, maar het is fijn als je verwijst naar de maker ervan. En ik nodig je uit in de facebook groep 'We Embed the Transition'.

Via de 'We Embed the Transition' pagina op deze website kun je meer achtergrond lezen vanuit de diepe betekenis en implicaties van 'Bestaansgeld laten doorstromen': scroll down voor tekst in het Nederlands.

Ik zelf sta natuurlijk ook voor mijn Bestaansgeld, mijn Vrije Bestaan, my Free Existence.


Vrij Bestaan tekst
Ik ben een 'Free Spirit' en ik verlang er naar om gewoonweg samen te leven op Aarde. Samen met andere 'Free Spirits'. Ik heb mezelf bevrijd van de matrix op vele lagen. Daarom STA ik VOOR mijn Vrije Bestaan. Ik heb het NODIG dat mijn fysieke lichaam in leven is, waardoor ik mijn passie kan leven, wat ik onder woorden breng via [vul jouw gegevens in], [jouw gegevens], en via mijn aanbod o.a. via [vul jouw gegevens in], YouTube kanaal, en draag mijn talenten bij aan een vrije samenleving.

Alleen een bevrijdde mind én een bevrijd fysiek lichaam is volledig bevrijd van de matrix. Het bevrijden van de mind is een moeite die we zelf moeten doen, we moeten dit innerlijk werk zelf doen (niet noodzakelijk alleen maar wel zelf). Het bevrijden van ons fysieke lichaam van de matrix 'moeten' we onder elkaar doen (de één na de ander), omdat de matrix ons weigert te faciliteren in ons natuurlijk vrije samen leven op Aarde, 'moeten' we dit proces (moeten tussen aanhalingstekens omdat dit een vrije keuze is die de mensheid moet maken in alle vrijheid) onder elkaar faciliteren.


Herken jij in jezelf ook een vrije Spirit die samen leeft vanuit de 'Nieuwe Aarde waarden', het Nieuwe Referentie Punt en wil je bijdragen aan mijn Vrije Bestaan?
Ik heb mijn leven zo ingericht dat ik euro [750-1000 kies wat voor jou van toepassing is] per maand NODIG heb om fysiek in leven te zijn. Dit bedrag is inclusief zorgverzekering.

Je kunt bijdragen aan mijn Vrije Bestaan door maandelijks een bedrag over te schrijven naar mijn Paypal Me account. Ik nodig je uit de eerste bijdrage te doen via de 'donate now' knop* (i.e. contributie/draag bij) aan de rechterkant op de YouCaring pagina, omdat het overzicht dan het totale bedrag toont dat maandelijks bijgedragen wordt aan mijn Vrije Bestaan:
(Maak je eigen YouCaring pagina... Kijk voor een voorbeeld op mijn YouCaring pagina)

(Als je nog geen Paypal account hebt, kun je naar Paypal gaan en een account aanmaken, en vanaf daar kun je een Paypal Me pagina maken)

YouCaring*
VOORBEELD
YouCaring*
VOORBEELD
Omdat YouCaring* kosten in rekening brengt aan mij bij de ontvangst van jouw bijdrage graag de maandelijkse bijdrage via Paypal Me* doen:

Paypal Me
VOORBEELD
Paypal Me
VOORBEELD

1* Maak je EIGEN YouCaring pagina
2* Zet geen vinkje bij 'betaalt u voor goederen of services' op de Paypal pagina, omdat er dan kosten verbonden zijn aan je overschrijving en
3* Maak er een maandelijkse overschrijving van: je kunt je maandelijkse overschrijving via Paypal elk moment annuleren als je dat wilt, omdat je niet meer kunt of wilt bijdragen (laat je het me wel even weten?).


De bijdrage aan mijn Vrije Bestaan is transparant gemaakt
Via mijn YouCaring pagina kun je zien wat ik aan Bestaansgeld ontvang op maandelijkse basis. Zodra ik mijn Vrije Bestaan ontvang [euro 750,00-1000,00 op maandelijkse basis: vul hier jouw bedrag aan Bestaansgeld in], communiceer ik dat ook op deze pagina. Zodat de volgende aan het Vrije Bestaan van iemand anders kan bijdragen: uit je eigen omgeving of naar iemand die Bestaansgeld vraagt via de facebook groep 'We Embed the Transition'.

Ik verlang er naar om mijn aanbod, sessies, workshops, etc. aan te bieden voor een vrij beschikbaar betaalmiddel. Zodra ik mijn maandelijks Bestaansgeld ontvang, kan ik dat doen.


Mijn bijdragen aan het Vrije Bestaan van mijn medemens
Ik zelf draag bij aan het Vrije Bestaan van [vul hier jouw gegevens in] medemens door euro 10,00 per maand te laten doorstromen. Voorheen werd dit transparant via het facilitatie platform Equi Place getoond, maar doordat Equi Place opgelost is, wordt dit niet langer openbaar getoond.

Ik draag al jaren op maandelijkse basis bij aan het Vrije Bestaan van mijn medemens en regelmatig een jaarbijdrage van euro 120,00 (of USD 120,00) in 1 keer. Soms draag ik vaker en meer bij aan het Vrije Bestaan van 1 persoon, omdat ik weet dat ze diep in de armoede zitten [kijk wat op jou van toepassing is en vul jouw gegevens in].

Vrij Bestaan gaat niet over armoede oplossen, maar juist over dat we zelf geen armoede meer veroorzaken: dit is een wezenlijk onderscheid dat begrepen moet worden: we are the ones we have been waiting for.


Gelijkwaardige ruil
Het liefst wil ik voor mijn euro-Bestaansgeld betalen met een nieuw betaalmiddel dat we onder elkaar faciliteren en dat, vanzelfsprekend, werk als Nieuw Bestaansgeld. Met mijn eigen maandelijkse 750,00 [vul hier jouw bedrag aan Bestaansgeld in] aan Nieuw Bestaansgeld zou ik mijn euro-Bestaansgeld, dat ik nodig heb in de realiteit van vandaag, willen betalen. Maar helaas bestaat er op dit moment geen Nieuw Bestaansgeld. Het was hier, dat was Equi Place, maar zij is opgelost. Maar... wie weet... werkt een huidig nieuwe betaal-omgeving op een dag als Nieuw Bestaansgeld.


Mijn diepste Hartedroom
[Schrijf hier iets over jouw Hartedroom]


Co Creation is one of the expressions from the New Earth
Op de Nieuwe Aarde we Walk our Talk wat ook betekent dat we co-creëren wat waarde heeft in ons samen leven. Dit is inclusief financieel bijdragen.


Je kunt mijn werk waarderen en ondersteunen door een bedrag over te schrijven naar mijn Paypal Me account (dit staat dus buiten mijn Bestaansgeld).Verdieping vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven is vrijelijk beschikbaar gesteld via teksten op de website Het Bewuste Pad'.

Via blogs krijg je zicht op de eenvoud en vreugde van samen leven vanuit gedeelde levenstoegang. Ook wordt je getoond wat velen nu doen en denken vanuit de verwarde en verstrikte psyche in plaats van levenstoegang in gedeelde staat te laten. Hierdoor krijg jij handvatten aangereikt, waardoor je meer en meer het onderscheid in jezelf gaat (h)erkennen in wat samen leven vanuit levenstoegang is en wat niet. Veel leesplezier en inspiratie van de teksten op de blogs. Daarnaast is de The New Earth Life Academy from the New Paradigm ontwikkeld en vrijelijk beschikbaar gesteld als homeschooling.