Taxations are Unlawful - Belastingen zijn Onwettig
De kunstmatige hardheid van de Toekomst is verdwenen

Normaal Samen Leven op Aarde in Eenheid met Moeder NatuurElkaar onbelast(end) laten (be)Staan
Normaal Samen Leven op Aarde in Eenheid met Moeder Natuur
Elkaar onbelast(end) laten (be)Staan


Taxations are Unlawful

Wat onderdrukkers en graaiers en rovers en agressors ooit vanuit hun zieke psyche hebben ge´nstalleerd op aarde heeft iedereen angst voor eigen toekomst gegeven.

Veel mensen zullen zeggen: 'Nee hoor, ik ben helemaal niet bang voor mijn toekomst'. En belasten de maatschappij nog even verder.

Begrijp je?

Belasten is de expressie van de angst om samen te leven.
Belasten is de expressie van de angst voor je eigen levenstoegang: haar geen waarde durven toe kennen.
Belasten is de expressie van agressie naar een ander: 'Ik roof jou leeg voor mijn eigen keuzes die ik zelf niet wil dragen'.

Wie weigerden samen te leven?
Spreek het zelf maar uit.

Wie weigeren er nu nog steeds samen te leven?
Spreek het zelf maar uit.

Hoe dan ook, de kunstmatige angst voor de Toekomst heeft geen plek meer. Iedereen staat nu midden in eigen levenstoegang, die niets kost.

Ongeacht of je voor haar gaat of niet, je staat er nu openbaar midden in.
Als jij het nog over belastingen hebt, dan weet iedereen dat je weigert je eigen levenstoegang terug te eisen.
Dus opzouten met je belastingen.

Mensen die doen 'alsof ze dat niet nodig hebben, hun levenstoegang', moeten dat zelf weten.

Dit is het Toekomst perspectief dat is overgebleven: de ontspanning van het samen leven vanuit ieders eigen levenstoegang. Elkaar belasten is vervallen. Vanuit je eigen levenstoegang leven en samen leven is wat we elkaar nu bieden.

Zie wie de weigering de toekomst in blijft projecteren.

Zie wie een samen leven vanuit ontspanning de Toekomst in projecteert.

Als je nog steeds angst voor de Toekomst hebt, door 'goud, inflatie, economie, macht, belastingen en ga zo maar door', dan betekent dat dat je jezelf niet met je wezenlijke zelfbeleving verbonden hebt. De in jouzelf geprogrammeerde afstand tot jezelf blijf je dan de toekomst in projecteren, in plaats van de vreugde van het samen leven vanuit je eigen vrije onbelast(end)e levenstoegang.


Als je je eigen levenstoegang weer bij je hebt, is alle kunstmatig ge´nstalleerde hardheid van de Toekomst, opgelost.

Een geheel nieuw pad te gaan, samen met degenen die haar ook gaan.

Een Toekomst vanuit een ontspannen, globaal, samen leven.
Ze kost niets. Helemaal niets.

Laatst (in 2013) had ik op Facebook een 'gesprek' met een vragensteller, die met zijn psyche en vandaaruit zijn waarneming, vastzit in het 'elkaar belasten als verplichting' verhaal en van daaruit vragen gaat stellen aan 'de Levenscirkel'
Vragensteller: Gestorte bedragen ten behoeve van iemands levenstoegang worden meegeteld als inkomen en als zodanig moet de ontvanger er inkomstenbelasting over betalen.

Mijn comment: Dat gestortte bedragen meetellen voor het inkomen en daardoor belastbaar zouden zijn? Ja en? Er is inmiddels al aangetoond dat belastingen onwettig zijn. Veel mensen begrijpen dit inmiddels. En jij gaat als poortwachter optreden naar deze mensen toe die in crowd power hun huurachterstand kunnen oplossen vanwege het belastingenverhaal wat sowieso onwettig is?

Je kunt ook gewoon stoppen met belasting betalen en de bedragen die je hiermee uitspaart laten doorstromen naar je medemens ten behoeve van hun levenstoegang.

In crowd power huur-/hypotheekachterstand laten oplossen, is een andere 'beweging' dan bijdragen aan elkaars levenstoegang.

Vragensteller: Een betere optie zou dan ook zijn een losse entiteit op te zetten waar crowd funding giften kunnen worden verzameld en vervolgens rechtstreeks uitgekeerd aan de schuldeiser. Dit heeft voor het oplossen van de schuld hetzelfde effect, maar niet de nadelen zoals hierboven genoemd.

Mijn comment: er hoeft helemaal geen losse entiteit opgezet te worden. Waarom? Het huidige systeem in stand houden? Angst voor belastingdienst in stand houden?

De keuzes vanuit het nieuwe referentiepunt, zijn AL toepasbaar (al jaren). En het gaat niet om het op laten lossen van schulden: dat is het oude paradigma en vanuit het nieuwe paradigma maken we geen schulden meer. Het gaat erom dat we elkaar vrij en onbelast(end) willen laten (be)staan. Wat niets kost. Maar nog steeds in onderdrukte staat is.


De transitie stappen zijn allemaal allang gezien en getransformeerd terug gegeven via de beschikbare stukken over vrij en onbelast(end) samen leven.


Lees ook het vrijelijk beschikbaar gestelde e-boek 'Het belastingenparadigma als de grote vervuiler'.Verdieping vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven is vrijelijk beschikbaar gesteld via teksten op mijn website'.

Je kunt jouw keuze om vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven gewoon helemaal zelf maken. Daar heb je geen ondersteuning bij nodig. Als je behoefte hebt aan iemand die met je meekijkt in wat er allemaal gaat omvallen in jouw leven zodra je voor Vrij en Onbelast(end) samenleven kiest, dan ben ik beschikbaar voor je.

Via mijn blogs geef ik je zicht op de eenvoud en vreugde van samen leven vanuit gedeelde levenstoegang. Ook laat ik je zien wat velen nu doen en denken vanuit de verwarde en verstrikte psyche in plaats van levenstoegang in gedeelde staat te laten. Hierdoor krijg jij handvatten aangereikt, waardoor je meer en meer het onderscheid in jezelf gaat (h)erkennen in wat samen leven vanuit levenstoegang is en wat niet. Je bent van harte welkom te reageren op de teksten van mijn blog nadat je je hiervoor aangemeld hebt. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie van de teksten op mijn blog. Daarnaast heb ik de The New Earth Life Academy from the New Paradigm ontwikkeld en vrijelijk beschikbaar gesteld als homeschooling.

Mijn YouTube kanaal waar ik verschillende playlists toon, waaronder Emotional Freedom Technique (EFT) en Transformational Breathing


Sorry not all links are in English, when somebody wants to translate, please feel free to do so or use google translate