Verdiepende Tantra Inspiratiedag
Innerlijke Alchemie


De Verdiepende Tantra Inspiratiedag is een Verdieping op de Tantra Inspiratie
Lees ook even de tekst bij de Tantra Inspiratie. Je hoeft niet eerst een Tantra Inspiratie gevolgd te hebben voordat je verdiepend kunt werken met me. Het gaat er maar net om hoeveel tijd je wilt geven aan een eerste kennismaking met Tantra.

Ik geef je zicht op de diepte van de weg van Tantra als ondersteuning naar Realisatie van jouw Ware Essentie/Goddelijk Zelf.

Tantra gaat erover dat je Al Wat Is aanvaardt en omarmt: zowel het lichte als het donkere. Zowel het lichte als het donkere mag je aannemen in jeZelf, de polariteiten mag je in jeZelf aannemen, waardoor je als vanzelf voorbij gaat aan de dualiteitsdriehoek. Niet omdat de polariteiten er niet meer zijn, maar juist omdat je ze kunt zien voor wat ze zijn. In de dynamiek van de polariteiten bevindt zich de scheppingskracht. Zovele potentiŽlen Ďwachtení op schepping, terwijl het de potentiŽlen niets uitmaakt of, hoe, en wanneer ze tot schepping komen.

Tantra gaat erover dat je volkomen okť bent met niet-weten, met de leegte, met het zwarte gat. Durf jij je hierin te bewegen? We hoeven niets te ontstijgen. We hoeven alleen maar ontvankelijk te zijn voor dat wat gemanifesteerd wil worden. Durf jij je op die plek te begeven? We hoeven onszelf alleen maar in de stroom van het leven op te laten nemen. Durf jij in de stroom van het leven te Zijn?

Bewustwordingspad
Tantra is een Bewustwordingspad, waarin je leert om aanwezig te zijn in je (sexuele) energie, emoties en denkpatronen, zonder iets te verdringen of iets te moeten uitleven. Alles mag er zijn. Niets van jou hoeft aan de kant. In dit proces is het mogelijk de energie van passie te transformeren naar Liefde, mededogen en spirituele openheid.

De weg van Tantra begint bij zelfkennis en houden van jezelf. Dit betekent, dat je leert luisteren naar je innerlijke stem. Tantra is verbinding maken met je Wezen, wat en wie jij ten diepste bent. Als je contact hebt met wat Wezenlijk in je hart leeft, houdt het gevoel op dat je 'iets moet doen' (in de zin van verplichting). In je hart voel je dat je vanuit Vrijheid keuzes kunt maken gevoed vanuit jouw hartsverlangen. En hier begint Tantra.

Als je niet langer Waarheid hecht aan alle verhalen die jou over vormen verteld zijn, kunnen illusionaire overtuigingen rondom jeZelf en Sexuele Energie oplossen. Dan kun je contact maken met jouw innerlijke Bron, daar waar je jouw innerlijke Waarheid ontmoet, zodat je jouw onbegrensde potentieel kunt gaan ervaren.

Je gebruikt sex dan niet langer om iets buiten jezelf te bereiken. Je leert jouw Sexuele Energie en Essentie te begrijpen, waardoor jouw Sexualiteit een adembenemende expressie wordt van jouw Wezenlijke Essentie, jouw diepste Zelf.

Je gaat je (opnieuw) her-inneren dat jij de Extase Bent waar je jouw hele leven al naar verlangt.

Lees meer over Tantra in de column Tantra Sex - The Womb of The World.


Laat je raken door Tantra als jij voelt dat je verlangt naar een verdiepende beleving van sexualiteit in verbinding met je Hart en Spirit. Tantra helpt jou je (sexuele) leven op een bewuste wijze te beleven. Tantra helpt jou van jeZelf te leren houden en je sexualiteit volledig te omarmen. Tantra helpt je jouw emotionele en mentale blokkades in je fysieke lichaam en energetische lichamen op te ruimen, waardoor de Weg naar bewust Zijn en Verlichting vrijgemaakt wordt.

Tijdens deze verdiepende Tantra Inspiratiedag deel ik mijn doorvoelde en doorleefde inzichten vanuit Tantra en Tantrisch Leven met jou.

De verdiepende Tantra Inspiratiedag is interactief waardoor jij en je partner (of vriend(inn)en) haar of zijn vragen (die onbewust en/of bewust spelen) beantwoord krijgt.

De verdiepende Tantra Inspiratiedag ontvouwt zich in het moment. Ik neem je mee op reis met behulp van meditatie, dans, Ecstatic Body Work, ademhaling- en/of contactoefeningen afhankelijk van wat zich in het moment voordoet. Ik stem me af op de aanwezigen en als onderdeel van het geheel creŽer jij mede de inhoud en het verloop van de verdiepende Tantra Inspiratiedag.


Tijdens de Verdiepende Tantra Inspiratiedag blijft de kleding aan.


Op dit moment heb ik geen fysieke ruimte om massages aan te bieden. Wel kan ik afspraken maken voor (individuele) sessies

Daarnaast is het mogelijk een wandelsessie of Skype Inspiratie Sessie of Advies per Email af te spreken


Individuele Inspiratiedag

Deze Individuele Verdiepende Tantra Inspiratiedag is een diepgaand ont-wikkelingspad voor jeZelf. Helemaal afgestemd op jou waardoor diepgaande transformaties mogelijk zijn. Ook leuk om samen met je partner of vriend(inn)en te volgen. Het programma kan verder op maat aangevuld worden met bijvoorbeeld een Yoni Healing Massage of Lingam Healing Massage

Locatie Nadat je een afspraak gemaakt hebt, ontvang je een bevestigingsmail met een routebeschrijving
Datum In overleg met jou plannen we een datum voor deze dag
Tijdstip van 12.00 - 16.00 uur (met een uitloopmogelijkheid naar 17.00uur)
Energie-uitwisseling Ä 150,00 inclusief thee en water *
In overleg is het ook mogelijk om als afsluiting gezamenlijk te eten*

Bij meerdere personen 10% korting


*Je neemt je eigen lunch mee en het lijkt ons fijn om gezamenlijk iets te eten als afsluiting. Wij nodigen je uit om hievoor iets mee te nemen wat je graag wilt delen met de anderen, zoals hartige taart, salades, brood, broodbeleg, sap, etc.

Je kunt je voor deze Verdiepende Tantra Inspiratiedag opgeven op telefoonnummer 06 - 230 575 42 of via het contactformulier.

Je ontvangt een bevestiging van je opgaaf.

Overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving vind je op de linken-pagina onder B&B.