Het nieuwe levensparadigma: Levenstoegang (Bestaansgeld
Free Access to Life - Free Existence (Money)

Normal Living Together on Earth in Communion with Mother Nature
Normal Living Together on Earth in Communion with Mother Nature


Normal Living Together on Earth
Back in early 2009 I envisioned a community. I felt I wanted to create a local community in a little place called Nieuweroord (Newer Place translated in English). I wanted to co-create a place where people could find everything f-rom conception to death in one place. Then I realized... that ALL is here already... the only thing we need to do is to connect them differently. So then I started to envision a global community... a normal living together on Earth. A 'New' Earth which is the Original Earth. We live in the Natural World in which all are supported. Poverty and other societal issues are of an old, deconstructing, constructed paradigm, which is dying. We ARE the bridge to the 'New', the Original, Natural World in which All Are Invited. No one is excluded, nor left behind. All Are Included in the Organic World. The 'New' Earth is already here.

We do not create poverty and the current problems anymore: our money is already transformed in Existence Money. We Accept each others Existence (Money). Make the inner choice to live together with every human. Equi Place facilitates our true living together. I invite you to BE the embedder of the New Earth


Levenstoegang

Dat is het nieuwe levensparadigma: levenstoegang.

Het leven zelf heeft waarde. En dit druk je dan uit in je geld, dat vrij en onbelast(end) beschikbaar is.

Ons in leven zijn, samen, daar kennen wij waarde aan toe. Letterlijk.

Dat is een vrij en onbelast(end) beschikbaar ruilmiddel. Van binnen uit.

Hoe je 'vrij en onbelast(end) samen leven dan in de fysieke wereld uitdrukt, daar zijn verschillende manieren voor.
Zoals The One Programming rule bijvoorbeeld.
Of zoals 'New' Existence Money het doet.
Of door je euro's als vrije onbelast(end)e toegang te laten werken.


Het nieuwe levensparadigma: het leven zelf heeft waarde, en dus geven we haar toegang.
Toegang tot het leven.
Dat drukken we uit in de manier waarop we met ons geld om gaan.

We hebben het dus niet over een nieuw economisch paradigma.

We hebben het over een nieuw levensparadigma; de letterlijke waarde van het leven zelf.
Dat brengt vanzelf een andere economie, hoef je je geen enkele zorgen over te maken
.

Levenstoegang als waarde op aarde... how very easy...


Wat is levenstoegang? Toegang tot Leven?
Dat is de vrije onvoorwaardelijke toegang tot Moeder Aarde (een stukje grond waarop jij kunt wonen en jouw ding kunt doen, zonder dat ook maar iemand zich met jou bemoeit), haar middelen (alle grondstoffen en andere middelen die Moeder Aarde voortbrengt, zijn voor ons allemaal), en elkaars levenskrachten (talenten etc.). Toegang is ook beschikbaarheid.


In beslagname van levenstoegang?
Het huidige geldproces/creatie inclusief de wetten en regels die hieraan gebonden zijn, is heel bewust ge´mplementeerd met de bedoeling mensen als slaaf te laten overleven in plaats van vrijelijk te laten stromen en bloeien. Dat is niet een uit de hand gelopen iets. Deze situatie is opzettelijk zo gecreŰerd (door het Vaticaan, Washington, London). Geld werkt in het huidige belastende systeem als poortwachter tot levenstoegang.

Je kunt zelf zien dat geld in het huidige belastende systeem als poortwachter werkt tot levenstoegang. Niet geld zelf. Want geld zelf doet niks. Maar wel de wetten en regels die gebonden zijn aan het huidige geld werken op dit moment als poortwachter.

Zodra de wetten en regels gebonden aan het huidige geld oplossen/verdwijnen, werkt geld als toegang. Ik zie de wetten en regels niet zo snel oplossen/verdwijnen vanwege de grootse tegenkrachten.


Hoe kunnen we ons geld dan als toegang laten werken in plaats van als poortwachter?
Simpel door ons geld zo te laten werken! Het ruilmiddel Equi bijvoorbeeld werkt op deze manier. Ik ken geen enkel ander vrij beschikbaar onbelast(end) ruilmiddel dat als toegang werkt.

Of door je euro's als Levenstoegang te laten werken.

Of via The One Programming rule.


Wat concreet zien we als levenstoegang?
Onder levenstoegang vallen euro's die je ontvangt vanuit een bijstandsuitkering, zorgtoeslag en andere toeslagen, en subsidies. Vanuit deze instanties ontvang je dan wel geen onvoorwaardelijke levenstoegang, maar je ontvangt het uiteindelijk wel. Euro's die je ontvangt vanuit een Levenscirkel is onvoorwaardelijke levenstoegang ontvangen.

De hoogte van levenstoegang is gesteld op euro 1000,00 maandelijks. Dit bedrag brengen we dus naar de bakker, de slager, de huur, etc.


De functie van geld
Mensen zeggen ook wel dat geld niet nodig is. Dat klopt. Geld is niet nodig. Een auto is niet nodig. Verwarming is niet nodig. Een koelkast is niet nodig. Vlees eten en hiervoor dieren dood maken, is niet nodig (mensen eten vlees en gaan dan ineens protesteren tegen het ritueel slachten van dieren), telefonie is niet nodig... You get my drift.

Het enige dat geld doet, is ruilen faciliteren. En de tegenwaarde van geld dienen wijzelf te zijn. Niet iets buiten ons: dus niet goud, zilver, aandelen, arbeid/uren, grond(stoffen). Nee, wijzelf zijn de tegenwaarde.

Wij zijn met 7bilj mensen op aarde. Er is voldoende voor ons allemaal om in overvloed te leven. Dat betekent niet dat er ergens niet een tekort van zou kunnen zijn. Dat is de betekenis van overvloed niet. Overvloed is niet hetzelfde als overschot. Overvloed betekent dat er voldoende beschikbaar is voor ons allemaal. Vanuit samen delen, is er voldoende voor ons allemaal. En als er ergens een tekort van is/ontstaat, ga je samen kijken hoe dit op te vangen is.

De ware betekenis van samen op aarde zijn. Samen leven. Met of zonder ruilmiddel. Dat is gewoon een keuze, die gemaakt kan worden zodra de vrije onvoorwaardelijke toegang tot leven ten diepste hersteld is.


Levenstoegang praktisch en concreet in 'beeld' gebracht
We Embed the Transition.Verdieping vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven is vrijelijk beschikbaar gesteld via teksten op mijn website'.

Je kunt jouw keuze om vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven gewoon helemaal zelf maken. Daar heb je geen ondersteuning bij nodig. Als je behoefte hebt aan iemand die met je meekijkt in wat er allemaal gaat omvallen in jouw leven zodra je voor Vrij en Onbelast(end) samenleven kiest, dan ben ik beschikbaar voor je.

Via mijn blogs geef ik je zicht op de eenvoud en vreugde van samen leven vanuit gedeelde levenstoegang. Ook laat ik je zien wat velen nu doen en denken vanuit de verwarde en verstrikte psyche in plaats van levenstoegang in gedeelde staat te laten. Hierdoor krijg jij handvatten aangereikt, waardoor je meer en meer het onderscheid in jezelf gaat (h)erkennen in wat samen leven vanuit levenstoegang is en wat niet. Je bent van harte welkom te reageren op de teksten van mijn blog nadat je je hiervoor aangemeld hebt. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie van de teksten op mijn blog. Daarnaast heb ik de The New Earth Life Academy from the New Paradigm ontwikkeld en vrijelijk beschikbaar gesteld als homeschooling.

Mijn YouTube kanaal waar ik verschillende playlists toon, waaronder Emotional Freedom Technique (EFT) en Transformational Breathing


Sorry not all links are in English, when somebody wants to translate, please feel free to do so or use google translate