Levensparadigma vs Doodsparadigma

Leven Laten Leven en in Eigen Flow Laten Flow(er)en
Leven Laten Leven en in Eigen Flow Laten Flow(er)enDurf verder en dieper te gaan

Durf je geloofsovertuigingen te bevragen. Ik gun de wereld vooral in deze nu-tijd (15 maart 2020) rondom het niet-bestaande Corona 'virus' zo de inzichten vanuit German New Medicine, omdat je daardoor voorbij angst voor 'ziekte' ťn het vaccinatie issue 'wel / niet veilig' en 'wel / niet nodig' kunt gaan, leert begrijpen dat ziekmakende besmettelijke 'virussen' niet bestaan, en wat de functie van micro-organismen IN en om ons heen is. Denk daarbij ook eens aan het fermentatie proces wat je ziet o.a. bij het fermenteren van witte kool tot zuurkool en waterkefir, etc. onder invloed van symbiotische bacteriŽn en schimmels.

Wij bestaan uit miljoenen micro-organismen (zo buiten, zo binnen) en zij hebben ieder hun functie. Ga ze of IN ons of om ons heen bestrijden (tegen leven = doodsparadigma) en je veroorzaakt onbalans!

Het doodsparadigma is de dualiteit en de duale driehoek: alles wat binnen die duale driehoek overleeft, overleeft dus binnen het doodsparadigma.


Levensparadigma vanuit Eenheidsbewustzijn (groene dot)
Levensparadigma vanuit Eenheidsbewustzijn (groene dot)

Het Leven Laten Leven
Het levensparadigma is de groene dot op het plaatje en wordt ook wel Eenheidsbewustzijn genoemd of Liefdesveld. Zie je nu ook hoe bizar het is om liefde tegenover angst te zetten?: zoals zeggen en/of denken "ik kies voor liefde en niet voor angst".

Vanuit het Liefdesveld mag alles er zijn: ook angst. Als angst er niet mag zijn in je, ga je angst onderdrukken en ook dat leidt tot onbalans. Vergelijk: onderdruk boosheid die van nature gevoeld wordt in de buik, en het wordt haat in het hartgebied... mag het ook in het hart niet gevoeld worden, omdat dat niet spiritueel is, dan wordt de onderdrukte haat fascisme in het hoofd!


Leven Laten Leven en in Haar eigen Flow Laten.
mascha roedelof
Deze Inspiratie mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2020


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.