Directe vs Indirecte Ervaring

Directe Ervaring van de Appel
Directe Ervaring van de AppelDirecte ervaring met de natuurlijke frequenties van Moeder Natuur

Vanuit mijn eigen doorleefde ervaring kan eenieder zich wezenlijk verbinden met de natuurlijke frequenties van Moeder Natuur (Schumann Resonanties) MITS je jezelf onderdompelt in Haar frequenties. En ja je kunt je ook met aandacht en intentie op Haar frequenties 'onderdompelen'. Maar je ontvangt hierbij niet de Úchte levende frequenties van Haar.


Vergelijk

1) Directe ervaring: ik heb een appel in mijn hand, ruik de appel, zie de appel, proef de appel, voel de appel in mijn hand en aan mijn lippen, ervaar wat de appel innerlijk met me doet. Ik ontvang een directe doorleefde ervaring van de Úchte levende appel;
2) Indirecte 'ervaring': iemand tekent een appel op papier, vertelt me hoe die ruikt, eruit ziet, smaakt, voelt etc. Ik kan nu denken dat ik weet wat de directe ervaring van de appel is, maar dit is niet waar. Ik heb een indirecte ervaring van de appel ontvangen en ik ken haar dus niet doorleefd. Ik heb geen doorleefde ervaring van de Úchte levende appel.

ad 1) Een directe doorleefde ervaring herken je aan wezenlijke innerlijke vreugde en rust;
ad 2) Een indirecte ervaring kan jou een euforisch halleluja gevoel geven.


Helende frequenties
Het zijn de natuurlijke frequenties van Moeder Natuur die de ware helende frequenties zijn. Helaas zijn er niet zoveel gebieden meer op onze Moeder Planeet waar je je kunt onderdompelen in Haar frequenties.


Veroorzaak niet (langer) elektrosmog

Vrij en onbelast(end) samen leven, betekent ook dat we in ons (samen) leven niet langer elektrosmog veroorzaken op welke manier dan ook. Dus ook niet innerlijk door tegen onze eigen Natuur (Spirit) in te gaan.

Leven Laten Leven... Vrij en onbelast(end) in eigen flow(ering) laten (be)staan.mascha roedelof
Deze inspiratie mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
masęha 2020


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.