Het Ware Goud zit in jou
Waarom zit er Kwik in Vaccins?

Het Ware Goud zit in Jou
Het Ware Goud zit in Jou


Waarom zit er Kwik in vaccins?
Kwik wordt moedwillig toegevoegd om het lichaam ziek te maken. Goud heeft de eigenschap om het lichaam te helen fysiek. Als je dat niet wilt laten gebeuren dan zorg je ervoor dat goud geneutraliseerd wordt.

Het lijkt totaal geen zin te hebben om Kwik toe te voegen aan een vaccin. Hoewel kwik in zichzelf een zwaar metaal is en giftig. Maar veel belangrijker is: Kwik is het ENIGE metaal dat zich bindt aan Goud, zodat dit Goud niet meer in pure vorm aanwezig is in het lichaam. Goud dat in jouw Mt DNA en bloed aanwezig is, en wat jou verbindt met het Morfogenetisch Veld (de Bron). Als gevolg van het Kwik in vaccins, verlies je dus de verbinding met de Bron.

Het vergiftigen met zware metalen staat al sinds oudsher op de agenda van de 'elite' / het establishment. Het gaat 'hen' er ten diepste om jou te vervreemden van jouw verbinding met de Bron en het oogsten van jouw Ziele-essentie.


De functie van Goud in jouw lichaam
Er bevindt zich maar een kleine hoeveelheid Goud in een menselijk lichaam. Een mens van 70kg bijvoorbeeld heeft 0,2mg Goud in het lichaam. Goud vind je in het Mt DNA en bloed, en vooral rond het hart.

Goud heeft een functie in het lichaam: het is verantwoordelijk voor het biologisch proces van het geleiden van elektrische signalen naar je organen, spieren, en ander weefsel. Het houdt de gewrichten sterk en flexibel. Daarnaast trekt het Goud in het Mt DNA de biofotonen aan. Het DNA-spiraal is als het ware een spoel dat de elektro-magnetische energie uit een 'lichtgolf' aantrekt. De energie wordt voor een moment 'vastgehouden' en daarna wordt de biofoton doorgegeven aan het DNA. Zonder het Goud in het DNA zouden de biofotonen nooit tot het DNA 'doordringen'.

Tot 18jarige leeftijd maak je dit Goud zelf aan. Vanaf je 18de stopt de aanmaak van dit Goud en verbruik je langzaam dit Goud (op). Als het 'op' is, verliezen we de verbinding met het Morfogenetisch Veld (de Bron). Het verzwakken van onze verbinding met het Morfogenetische Veld heeft tot gevolg dat we meer ´verbinden' met het 'binary field'. Het 'binary field' is de dualiteit: (extreem) goed vs (extreem) fout... ook wel extreem goed of extreem fout. Het Morfogenisch Veld is de Aether.


De betekenis van het Ware Goud in de Gnostische teksten
In de Gnostic teksten werd dit Gold Manna (Bread of God) genoemd: in de oudheid gebruikten ze Monoatomic Goud (het Witte Poeder) om hun bewustzijn te verruimen en hun vibratie te verhogen en hun volledige DNA-potentieel te activeren (voor mij is dit een natuurlijk proces en zouden we dit NIET 'moeten willen' versnellen door de inname van Monoatomic Gold*). Goud is niet alleen belangrijk op een 'elementaal level' maar ook op een 'energetisch level'. 'Water in wijn' (Lood in Goud) veranderen heeft hier alles mee te maken, wat verwijst naar het alchemistisch proces in onszelf. En deze alchemie is de ware betekenis van 'Lood transformeren in Goud': het gaat dus niet letterlijk om Lood transformeren in Goud... In de Gnostische teksten staat beschreven hoe je de 'lagere mind' (Lood) 'dient' te transformeren in de 'hogere mind' (Goud ofwel de Goddelijke Ziel)... (lager en hoger geven hierin geen waarde-oordeel weer).

*Wat ik bedoel aan te geven, is dat ons DNA-potentieel zich als vanzelf ontvouwt als we ons innerlijk werk doen. We hoeven ons DNA-potentieel niet te ACTIVEREN. Evenals dat we onze pijnappelklier niet hoeven ACTIVEREN. Door je te her-innereren Wie en Wat Je ten Diepste bent en het innerlijk werk te doen, ontvouwt zich jouw DNA-potentieel als vanzelf. Goede vervullende voeding kan wel ondersteunend zijn. Energie-werk ook: niet met de bedoeling te ACTIVEREN, maar met de bedoeling jouw energetisch veld te schonen.

Je kunt nu begrijpen dat we met deze informatie onsZelf nog dieper kunnen leren kennen. En doorleven wat de 'oude gnostics' wisten, maar ontkracht en verkracht is doordat hun informatie in beslag genomen was / is. Maar ze komt meer en meer weer terug in ons bewustzijn.

Colloïdaal Goud is wat anders dan het Monoatomic Gold.


Volledige belichaming en Thuis Zijn in jeZelf
Zonder de indoctrinatie etc zouden we in volledige verbinding met onsZelf en de Bron zijn en daardoor niet langer te manipuleren, te onderdrukken, en het belangrijkste... we zouden niet toestaan dat onze levenskracht-energie ofwel onze Ziele-essentie geoogst wordt zodat 'zij' kunnen bestaan.

In dit leven... vooral in dit leven in dit tijdsframe... kunnen we onsZelf volledig healen... Alle Ziele-aspecten thuis laten komen in verbinding met Spirit... Loskomen van het Wiel (sommigen noemen dat de matrix)... van overleven naar Leven zoals het bedoeld is.

Een essentiële 'reset' is niet in de (individuele én collectieve) verhaallijnen, want die zijn nou juist de 'overlay' programma's. Dus als je binnen de verhaallijnen blijft kijken, kom je niet in wezenlijke verbinding met Wie Jij ten Diepste Bent en die Jij overleeft niet langer in het Wiel, maar leeft daarbuiten. Binnen de verhaallijnen is er slechts sprake van een ander poppetje, een ander 'middel', maar het is nog steeds hetzelfde spel(l), hoewel het er mogelijk uitziet als een ander / nieuw spel(l): maar er is niks wezenlijks getransformeerd in de verhaallijnen.


Het is NU een tijdsframe waarbij we ons kunnen herinneren Wie en Wat We ten Diepste Zijn. Dit is niet de eerste keer dat deze mogelijkheid er was: we zijn op dit punt al vele malen eerder geweest collectief, maar hebben niet de laatste stap gemaakt.


Wat je kunt doen om de giftige werking van Kwik af te breken
Chlorella helpt bij het binden van Kwik en daardoor verwijderen uit het lichaam. Groene klei doet dat ook. Groene klei kun je oplossen in warm water en dan drinken. Je kunt er ook mee spoelen zoals bij een 'oilpulling': dan moet je het uitspugen na het spoelen.

Via deze link kun je meer informatie vinden hoe je je lichaam kunt ontgiften.

Natuurlijk Goud komt voor in Zeezout. Je kunt denken aan Keltisch Zeezout dat wordt geïmporteerd uit Frankrijk. Ikzelf gebruik dit zout al jaren.


'Unplug' zoveel mogelijk en dát is niet eenvoudig, want dit houdt in 'unpluggen' van ALLE electrosmog en dat is in het NU-moment op Aarde bijna niet (meer) mogelijk.mascha roedelof
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


"Colloidal Gold consists of clusters of gold atoms ranging between 10 and 15 nanometers (10 to 15 billionths of a meter), each of which can contain as many as between 175,000 and 588,000 gold atoms. Colloidal gold clusters are small enough to enter into the microtubules of the cellular cytoskeleton (which are between 15 and 23 nm in diameter), allowing for transport throughout the cell. The cell itself is between 1 and 100 microns (1 micron is 1,000x as large as 1 nanometer).

Whether the “white powder gold” is actually monoatomic or diatomic is open for debate due to the structure of the gold atoms and how they are theorized to form cooper pairs. Please read this excerpt from David Hudson’s website regarding this:

* The David Hudson patent refers to orbitally rearranged monoatomic elements theorizing the elongated nucleus is caused when the electrons in the outer shells re-arrange from 5d^10 6s^1 to 5d^9 6s^2 leaving a hole in the 5d orbital. The nucleons move into higher energy shells, and the nucleus becomes elongated and begins to spin. A case can be made for the cooper pairing to form diatoms, hence some researchers are using diatomic as a description rather than monoatomic (or monatomic).

Therefore, there can be either one or two gold atoms in each particle of “monoatomic gold”. As far as the cellular action of mono/di-atomic gold, each gold atom is 144 picometers in diameter. Since each helical chain of DNA nucleotides has a radius of 1 nanometer, monoatomic gold has a small enough particle size to fit nearly 3-7 times within the width of each chain.

So, Colloidal Gold is small enough to be transported throughout the cell, but only monoatomic gold is small enough to intercalate between two base pairs of DNA. However, we believe both act on the Pineal Gland on a cellular level."

Source: Atman Principle
Volgens Ken Wheeler bestaat er geen (bio)foton. Ik vind dat Ken een helder beeld en beschrijving biedt met betrekking tot wat Licht is en wat het niet is, wat Magnetisme is en wat het niet is, wat 'gravity' is en wat het niet is, wat di-electricity is... Zijn youtube kanaal vind ik echt de moeite waard om te bestuderen en dan met name video's over deze onderwerpen...

Santos Bonacci biedt een helder beeld over wie of wat 'Jezus' is en hij geeft zicht op het innerlijk alchemistisch proces...
Overal worden je compostietvullingen aangeraden ter vervanging van amalgaamvullingen, maar die hebben weer als nadeel dat er weekmakers inzitten (vaak bisphenol A), wat een hormoonverstorende werking kan hebben. Als je goed zoekt zul je ook enkele merken composiet vinden die dat niet bevatten, maar daar zitten dan weer andere giftige stoffen in. Het wordt tijd dat er een echt goed en veilig alternatief op de markt is. Een alternatief is haaientandvullingen. Voordeel daarvan is dat ze meestal ook zonder te boren geplaatst kunnen worden, en dus zonder verdoving (scheelt ook weer een hoop rommel in je lijf). Ikzelf heb me niet verdiept in haaientandvullingen. Let ook op de verdoving: articaïne werkt voor veel mensen als een groot gif. Arts, tandarts, en ziekenhuis gebruiken dit nog steeds: je kunt in je medisch dossier laten zetten, omdat 95% van de artsen caïne gebruiken met alle gevolgen van dien. Via de Bosscher Stichting is ook veel informatie te vinden. Om je lichaam te ondersteunen te ontgiften, kun je de link naar mijn Kruidenwebsite volgen...
De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.