Living Freely"Just living is not enough," said the butterfly, "one must have sunshine, freedom and a little flower."
~Hans Christian Andersen


People please look into the statement Hans Christian Andersen made. Just LIVING includes ALL that. When you need to point out that 'just living is not enough' you are NOT just living but surviving in a world where those natural aspects are robbed from you.

In 'just living' nothing is robbed from you (and the butterfly of course). So STOP robbing those natural aspects of life.

Life is meant to just flow(er) freely.


In mijn heerlijke tuin rondom de boerderij zit ik in een ligstoel te genieten van de aanblik van een bij die van bloem naar bloem zoemt. Ruikend en snuffelend, terwijl hij met zijn pootjes de pollen, het zaad, van de meeldraadjes meeneemt naar een andere bloem waar de pollen versmelten met de stamper. Onwillekeurig zoemt de bij van bloem naar bloem, zich niet afvragend of deze bloem er wel mooi genoeg uitziet... groot genoeg is, of juist klein genoeg... de goede kleur heeft... Zoemend gaat hij op de geur af. Zonder oordeel beroeren zijn pootjes de meeldraden. Gedreven door zijn passie, bevrucht hij bloem na bloem. Gewoon... zijn natuur volgend... En de bloem... wacht... en verspreidt zijn geur... totdat de bij hem besnuffeld en zijn pollen meeneemt... zich niet afvragend of hij mooi genoeg is... groot genoeg... of juist klein genoeg... de goede kleur heeft... De bloem is en wacht... Dat is zijn natuur...


Bubbel van energie
Stel je eens voor dat jij een bubbel van energie bent... van licht... zo helder en sprankelend en daar verderop... zie je een andere bubbel van energie. Oh, zo prachtig van kleur en helderheid, met een net even andere trilling dan jouw bubbel. Je voelt je aangetrokken tot deze trilling en terwijl je nadert, maak je voorzichtig contact en je voelt dat je vanuit het Wezen welkom bent... Je versmelt met de prachtige bubbel en wisselt alles uit wat jullie uit willen en kunnen wisselen... jullie laten het beiden gewoon toe... Na deze uitwisseling laten jullie elkaar voorzichtig los. Dankbaar voor de Wezenlijke uitwisseling. Je voelt dat jouw trilling niet meer dezelfde is als daarvoor. Je voelt je zoveel rijker... Oh, en daar gaat nog zo’n geweldige bubbel van energie... en opnieuw versmelt je totaal in volle overgave en vertrouwen... En daar nog één en nog één... Na iedere uitwisseling voel je je rijker... liefdevoller... sprankelender. Jouw passie voert je van de ene bubbel naar de andere... je niet afvragend of de bubbel mooi genoeg is... de juiste kleur heeft... groot genoeg of juist klein genoeg is... licht genoeg of helder genoeg... Jouw verlangen naar versmelting drijft je voort. Het herinnert je aan Wie je bent en Waar je vandaan komt... Het herinnert je aan je Ware Natuur...


Sexuele Energie
De hele natuur en alles in het Universum is doordrongen van een drijfveer naar de Ware Natuur, de diepste Essentie van Al dat Is. Iedere cel van jou is doordrongen van deze kracht, je bent ermee verwekt... Het is jouw Sexuele Energie.

Om tot je diepste Essentie, je Ware Natuur te komen is het nodig dat je de werking van jouw Sexuele Energie begrijpt... doorvoelt en zuivert... en daarna kunt integreren.

Als je de werkingen van jouw Sexuele Energie begrijpt, ga je van afgescheidenheid naar eenheid. In de trilling van eenheid (in de zin van jouw bron waar je een onvoorwaardelijke bedding wilt zijn voor de ander) is er geen jaloezie meer, geen hechting, hebzucht, bezit, grijpen... Pas dan ben je een volledig geïntegreerd Wezen en in staat om te scheppen in de Nieuwe Energie van de Nieuwe Aarde als de Nieuwe Mens.mascha roedelof
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.