Fairy Spirit

Let
Let's integrate both
your mature awareness
and your Fairy Spirit


Let's integrate both your mature awareness and your Fairy Spirit

English text about Imagination
(Scroll naar beneden voor de Nederlandse tekst over verbeelding)


Integratie van mijn Fairy Spirit
Jaren geleden al weer kocht ik een 'eeuwen oude' stacaravan voor 500,00 vlakbij Ossendrecht (Putten) tegen de Belgische grens. Ik heb uiteindelijk zo'n 14 maanden op die heerlijke plek in het natuurgebied 'de Kalmthoutse Heide' gewoond.

De energie werd daar zo verfijnd...


Elfen-energie
Op de plek waar ik sliep 'ontstond' een kristal in de aarde.

De elfen-energie werd er voelbaar aanwezig. De elfen-energie voelt voor mij heel zacht vrouwelijk, playful en licht, en vanuit zachtheid krachtig transformerend. Elfen-energie inspireert de verbeelding.

(Lees hier verder over 'het Leven als Inwijdingsweg'...)


Verbeelding
Imagination is wat ons mensen Menselijke Wezens maakt. Het is onze innerlijke kracht en de basis van ALLE creatie. Ik bedoel niet het oppervlakkige 'The Secret' ofwel 'The Law of Attraction'. Ik verwijs naar het diepe doorleefde begrip en ervaring met, ofwel innerlijk WETEN, je innerlijke creatieve kracht... je innerlijke Bron Creatie Kracht, een kracht die voortkomt uit de verbinding met Jouw hogere Mind / jeZelf. Wat AL je zintuigen omvat: dus dieper dan 'verbeelding' ofwel visualiseren. Ik gebruik het woord 'imagination' omdat dit Engelse woord het begrip omvat.

'Imagination' heeft dus niets van doen met de emotionele lagere mind in de betekenis van mentale tool, maar 'benut' wel de fantastische mogelijkheden van de gevoels'mind' / de innerlijke gevoelswereld.

Wat niet eens een DOEN is maar een ZIJN. Dus WEES JeZelf... en laat 'het' zich vanuit jezelf, jouw Essentie, tot expressie komen in jouw Leven.

Via 'imagination' vertaalt jouw gevoels'mind' / je hogere Mind, jouw innerlijke realiteit, zich in jouw Leven. Synchroniciteiten is een 'taal' waarin 'imagination' vanuit jouw Essentie en het 'Pure Morfogenetisch Veld' met je praat.
De uitdaging van elke bewustwording is om all polariteiten te (h)erkennen en omarmen: er eigenaarschap over te nemen en van daaruit ontstaat een zero point energie van 'neutraliteit' die ALLE polariteiten INSLUIT: lichaamsgevoelens worden dus juist omarmt, omdat begrepen is dat je VIA je lichaam signalen vanuit jouw Ziel en Spirit ontvangt.

ALLE kwaliteiten in de polariteiten in verbinding met JeZelf, waardoor er ruimte ontstaat voor de ondersteunende verbinding met je hogere Mind (en HET hogere Mind Veld aka het 'Pure Morfogenetische Veld' aka 'the Field of Inertia' aka 'de Goddelijke Mind' en Haar Spectrum van Bewuste Ervaringen expandeert in het Multiversum.

Dit kun je niet bedenken met de logische lineair geprogrammeerde emotionele lagere mind. Dit moet ervaren en daardoor begrepen worden VANUIT volledige BELICHAMING.

Dit is de uiteindelijke 'bestemming' voor ons allemaal: Eenheid ervaren met AL het Leven.

De indigenous en Natives overal ter wereld hebben deze waarheid altijd geweten: dat we EEN zijn met AL het Leven. Lijden is een direct gevolg van creŽren, manifesteren en je verbinden met wat in strijd is met Natuurlijk Organisch Leven. De strijd ontstaat vanuit iemands innerlijke psyche.

Het hoogste pad is dus om jezelf innerlijk te bevrijden van de onnatuurlijke lagen in jezelf: alle indringers, scharrelaars, binnengedrongen entiteiten en kunstmatige intelligentie implantaten moeten onder ogen gekomen worden (begrijpen / doorvoelen waarom ze aanwezig zijn). Als ze geen doel meer hebben om te bestaan, je niets meer te leren hebben, lossen ze als vanzelf op in jouw leven.

Het "Pad van Zuivering" terug naar de Goddelijke Moeder in de Natuur en in jeZelf is een heilig pad terug naar jouw Oorspronkelijke Zelf: Puur Bewustzijn, Gewaar van ZichZelf als Echte Liefde.

Alle waarde-oordelen zijn het gevolg van afscheiding van jouw hogere Mind en de collectieve hogere Goddelijke Mind.


Homeschooling
Het huidige scholingssysteem verdoofd de innerlijke Bron Creatie Kracht van onze kinderen, hun 'imagination'. Zodat ze gehoorzame slaven worden in het (belastingen) systeem, niet in staat om voor zichzelf te denken en van binnenuit te (co)creŽren.

Ik raad iedere ouder aan om zijn/haar kinderen thuis te scholen. Als je het niet alleen wilt doen, kun je onderzoeken of ouders in je directe omgeving hun kinderen ook thuis willen scholen en het dan samen doen.


Normaal Samen Leven
Imagine het Normale Samen Leven. Imagine wat het voor jou in jouw samen leven betekent dat je gewoonweg kunt bestaan. Vanuit Normaal Samen Leven heb je als ouder(s) bijvoorbeeld de financiŽle ruimte om je kinderen thuis te scholen, omdat je niet eerst geld naar je toe hoeft te halen om in je basisbehoeften te kunnen voorzien. Hoe voelt dat voor je? Hoe voelt het om voldoende geld te ontvangen, waarmee je fysiek in leven kunt zijn... in je basisbehoeften kunt voorzien? Imagine...


Wil je met me werken?
Ik heb vele bijzondere belevingen mogen ontvangen daar op die plek in het natuurgebied 'de Kalmthoutse Heide' en kijk met dankbaarheid terug naar die wonderschone momenten, die er mede toe bijgedragen hebben aan wie ik nu ben en wat ik in het nu breng...

Wil je met me werken?
Kijk dan maar verder op mijn website. Ik begeleid jou VANUIT de 'Nieuwe Aarde referenties'.


Let's integrate both
your mature awareness
and your Fairy Spirit
mascha roedelof
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.