Tijd is een illusie
'Nieuwe Tijd'
Op 1 september 2007 schreef ik de column 'Nieuwe Tijd'.

Sindsdien is de betekenis van 'Nieuwe Tijd' zich verder in mij gaan ontsluiten en verdiepen. Dit heeft ook alles te maken met het '2012' fenomeen. Wat zich nu weer herhaald als '2017' en ook wordt '2016' (als '9' jaar) genoemd. Of het 'tijdframe 2017-2025'.


Tijd is NU
Tijd is NU


Herken je de loop?
De tijdsloop (mind-loop) is in ieders psyche en herhaalt zich zolang als er betekenis gegeven wordt aan het begrip 'tijd' in de lineaire tijd. Vanaf het moment van creatie is er 'tijd': in andere woorden Liefde IN EXPRESSIE. Zonder creatie is er Liefde. Vormloos. Eindeloos.

Vanuit het Veld van Liefde ontstaat de creatie en vanaf dat moment is er 'tijd' (nadat de dimensie van ruimte is ontstaan).

It is only IN Time that birth and death can occur. We are in the confines of Sin (the Sign Wave). We are in the Realm of Saturn right now. Saturn is the Space - Time continuing fabric.


Going beyond Time
Tegelijkertijd is het altijd en continu 'HIER en NU'. Ofwel BEing.

Turning lead into Gold - Inner Alchemy.


Update 2017
Betekenisvol signaal in de 'tijd'
Op 18 februari jl. ontving ik een, voor mij, betekenisvol signaal. Het signaal voelt voor mij aan als dat het NU zou kunnen zijn dat het collectief werkelijk ook begint te gaan... dat het collectief NU de tijdslijn van de nieuwe geschiedenis, die er AL is (The New Earth is ALREADY here, was here, and will always be here: The New Earth is the original Earth), in kan gaan... en dat zij aan kan sluiten op het '2011 level van destijds'. Het voelt ook aan dat het collectief de pioniers en grondleggers (vanuit 'vrij en onbelast(end) samen leven) niet meer nodig heeft en dat zij 'het' nu gaat verder brengen... geheel op haar eigen manier? Dat zou fantastisch zijn...


Update december 2016
In 2017 staat Ik-in-Wij en Collectieve Healing centraal... Voorbij Persoonlijke Healing een bedding Zijn voor de Collectieve Healing op Aarde... Collectieve Healing is IN het Ik-in-Wij IN ons SŠmen Leven. Als we de tijdloop (mind-loop) (h)erkend hebben, zijn we er uit!Collectieve Healing is IN het Ik-in-Wij IN ons 'normale sŠmen leven'Update november 2016
'Het momentum' m.b.t. 'normaal Samen Leven' is nog niet hier. In de afgelopen jaren hebben we een aantal keer een signaal ontvangen dat 'het momentum' hier was en dan trok de energie in het collectief zich toch weer terug. Zo ook nu: 'het momentum' m.b.t. 'normaal Samen Leven' is nog niet hier.


Veel in beweging
Het 'oude' controlerende bewustzijn is in paniek en doet er alles aan om zijn 'New World Order' te implementeren. Ook het 'oude' controlerende bewustzijn in jou kan (weer) van zich laten 'horen en voelen', omdat je nog vanuit het 'oude' controlerende bewustzijn (aan)geraakt wordt in 'oud' in jou, en dat kan angst veroorzaken of een andere emotie.

Daarnaast wordt het 'nieuwe' paradigma, wat het normale paradigma is, steeds meer zichtbaar. Dus ook vanuit 'nieuw' wordt dat wat nog 'oud' is in jouw bewustzijn (aan)geraakt en uitgenodigd (h)erkend te worden en te helen. Waardoor 'oud' als vanzelf los laat en er meer en meer innerlijke ruimte voor 'nieuw' ontstaat in jou.

Heb je 'oud' eenmaal doorzien en doorleefd, dan krijgt 'oud' geen vat meer op je en kun je in jouw eigen centrum blijven.


Tijdsversnelling
Zolang je onderweg bent, kan het aanvoelen dat de tijd versnelt, omdat de intensiteit van je (vorige) levenservaringen toenemen. Je kunt het gevoel hebben dat je in 24uur 1000 levens 'verlicht'. 'Verlichting' vraagt je zowel de schaduw- als lichte kanten in jezelf onder ogen te komen en te omarmen, waardoor je kunt helen. 'Verlichting' vraagt ook de schaduw- en lichte kanten in de buitenwereld onder ogen te komen en te omarmen: het 'alles is licht en liefde' heeft niets met Ware Spiritualiteit te maken maar is een vlucht van de werkelijkheid.

Zodra alle illusionaire lagen in het bewustZijn gezien en doorleefd zijn, is de beleving van 'tijd' altijd NU.

Zodra al jouw Ziele-fragmenten zich weer met jouw Spirit verbonden hebben, herinner je Al jouw Ziele-ervaringen weer en heb je weer toegang tot Al jouw Ziele-ervaringen en kennis.

Er ontstaat dan innerlijke ruimte om de eerder opgedane kennis te doorleven, te doorvoelen, zodat deze zich in jou kan ontvouwen en tot expressie gebracht kan worden in jouw leven.

We zijn allemaal op weg naar dit 0-punt, het oneindige NU van waaruit we toegang hebben tot oneindige potentiŽlen...


Tijd is een Illusie
Tijd is een IllusieNatuurlijke 'tijd'
Kloktijd is onnatuurlijk. Tijdzones zijn onnatuurlijk. Aangestuurd worden door de klok en tijdzones is onnatuurlijk.

Zolang jouw energie-golven niet in inter-relatie zijn met die van Moeder Natuur's Oneindige Ritmes ervaar je Haar Realiteit, veroorzaakt door Haar Bewustzijns-staten, niet.

Je zou kunnen zeggen dat je dan niet afgestemd bent op de Natuurlijke Tijd(sgeest), omdat je niet met Haar golf-lengtes resoneert.

Het maakt daarbij niet uit of de 'electrosmog' vanuit jouw hersenen en lichaam afkomstig is, of van buiten jou via electronische technologie en andere 'electrosmog': ze hebben allemaal hetzelfde effect op je Natuurlijke Biologie... Ze halen je weg bij de natuurlijke oneindige golf-lengtes en ritmes.


Alle bronnen die jouw krachten beperken, dwingen jouw Levenskracht-energie in patronen die niet resoneren met die van Moeder Natuur.

Het is van levensbelang voor Moeder Natuur, inclusief wijzelf, dat wij ons natuurlijk levensritme (her)ontdekken en leven. Ieder (mensen)kind heeft haar/zijn geheel EIGEN levensritme
.


Jouw Lichaam (Hart en Hersenen) resoneren met de Schumann Resonances
Voor uitleg over de Schumann Resonances en haar vibraties kun je de link boven dit plaatje volgen
Jouw Lichaam (Hart en Hersenen) resoneren met de Schumann Resonances
Voor uitleg over de Schumann Resonances en haar vibraties kun je de link boven dit plaatje volgen


Individuele Biologische Klok
Natuurlijk Levensritme
Individuele Biologische Klok
Natuurlijk Levensritmemascha roedelof
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


Deze column is ook geplaatst op de website van Henk Mutsaers 'Why not me'

Why Not Me website van Henk Mutsaers
Why Not Me website van Henk Mutsaers


Deze column is ook geplaatst op Finding Voices Radio door Jeroen Ghuijs

Finding Voices Radio
Finding Voices Radio

Het bewustZijn is getransformeerd. Er is geen zoeken meer. Alles is gezien en doorleefd en getransformeerd beschikbaar gesteld op vele manieren. Het verleden bestaat niet meer en de toekomst is nog niet gekomen. Het ene heeft ooit bestaan maar bestaat niet meer en het andere is nog niet eens begonnen te bestaan. Het enige juiste dat een mens kan doen is van moment tot moment in het NU leven. Altijd hier en nu zijn. Waar hij ook is, zijn hele bewustzijn, zijn hele wezen, is betrokken bij de realiteit van hier-nu. Alleen zo iemand kan de gouden poort binnengaan. Het heden is de gouden poort. Hier-nu is de gouden poort. En je kunt alleen in het heden zijn als je niet ambitieus bent - niet langer gehecht bent aan je issues (drama: het gaat niet meer om jouw kleine ik), prestaties, verlangen naar macht, geld, aanzien of zelfs verlichting, want alle ambitie voert je de toekomst in. Alleen een niet-ambitieus mens kan in het heden blijven. Iemand die in het heden leeft, bedenkt niets, maar gaat gewoon de poort binnen. De ervaring komt toch wel, maar ervaring kan niet van tevoren worden bedacht (dit is iets anders dan je 'gevoelsmind' gebruiken om door te 'denken', verder te kijken dan... gebruik te maken van je imagination).

Je herkent een niet-ambitieus Mens aan lichtheid en blijmoedigheid, en tegelijkertijd is deze Mens volmaakt in evenwicht en alert. Deze Mens staat in de wereld, maar is niet van de wereld (het wereldse). Deze Mens houdt haar evenwicht en neemt van 'een afstandje' waar. Je wordt uitgedaagd je niet langer bezig te houden met gebeurtenissen in een andere tijd en ruimte, maar alert te blijven op wat er in het hier en nu gebeurt. Het leven is een grote oceaan waarin je kunt spelen, mits je al je oordelen, je voorkeuren en je gehechtheid aan de details van je lange-termijn plannen laat varen. Wees open voor wat op je weg komt op het moment dat het komt. En maak je geen zorgen als je struikelt of valt: sta gewoon weer op, sla het stof van je kleren, lach er hartelijk om en ga verder.
De 'huidige tijd' en de (kosmische en aarde) energieŽn geven jou steeds steviger duwtjes tot transformatie. Neem gewoon maar waar wat er in jouw (onder)bewustzijn leeft. Wees de getuige. De onzekerheid mag er zijn. Misschien heb je het gevoel dat de grond beeft onder je voeten. Je zekerheid wordt op de proef gesteld, en dan heeft men van nature de neiging zich aan al het mogelijke vast te klampen. Maar deze innerlijke aardbeving is zowel noodzakelijk als enorm belangrijk - als je haar kunt toelaten, zul je sterker uit de puinhopen te voorschijn komen en meer open staan voor nieuwe ervaringen. Na 'de brand' heeft de aarde nieuwe voeding: de onweersbui zuivert de lucht. Probeer de verwoesting (in jezelf) van een afstand gade te slaan, bijna alsof ze iemand anders overkomt. Zeg ja tegen het proces, doe een stap in de goede richting. Ga gewoon onderweg...
De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.