Jij BENT Vrije Energie
English translation 'You ARE Free Energy'


Acupunctuur naald
Wat zie jij als je naar deze acupuntuur naald kijkt?


Acupuntuurnaald met coil
Acupuntuurnaald met coil


Tesla Vrije Energie Apparaat
Vergelijk het beeld van de acupuntuur naald met het onderstaande Vrije Energie Apparaat van Tesla. Wat is je conclusie?


Tesla Vrije Energie Apparaat
Tesla Vrije Energie ApparaatMensen ZIJN Vrije Energie
De acupuntuur naald is een antenna die Levenskracht Energie uit de omgeving 'trekt'.

Deze 'Bewuste Energie' IN ons is electro-magnetische kracht en haar bron is hier en nu in onze fysieke omgeving.

Alles is ontstaan en ontstaat vanuit deze ongemanifesteerde en oneindige fysieke energie vibraties bestaande uit verschillende frequenties. Zij pulseren fysiek tussen de oppervlakte van de Aarde en de ionensfeer en worden als zodanig de Schumann Resonanties genoemd ofwel ons Dagritme.

Dit is een oneindig energie veld: onze 'Bewuste LevensBron / Kracht', de oneindige LevenGevende Energie die zowel onze fysieke Materie is als het fysieke Bewustzijn daarin.

De natuurlijke Schumann Frequenties zijn onderdrukt en vervangen door man-made frequenties met andere informatie-golven, die de ontwikkeling van de buiten-zintuigelijke vermogens tegen houdt, die we nodig hebben om onze fysieke electro-magnetische realiteit te begrijpen.

Wij zijn electro-magnetische Wezens in een electro-magnetische Cosmos, en hoe sneller we dit biologische feit, inclusief all fysieke implicaties en toepassingen, aanvaarden des te sneller zullen de biologische vermogens zich ontwikkelen waardoor we volledig in staat zijn voluit in het oneindige electro-magnetische bewustzijnsveld te Leven.

Het electro-magnetische veld van de Aarde is de enige kracht die in staat is om onze hersenen, lichaam, en haar systemen (neurologisch, endocrinaal, immunologisch) op te bouwen. Om het voordeel van dat Leven te hebben, hoeven we alleen maar dit biologische feit te erkennen, het doel van haar kracht, en alle andere vormen van electro-magnetische programmering te verwijderen (i.e. innerlijke en uiterlijke electrosmog).

Om in dezelfde fysieke realiteit te komen, moet de gehele wereldbevolking
1) het valse spirituele idee opgeven dat hun levensenergie niet-fysiek is;
2) het idee afwijzen dat het nodig is het fysieke lichaam 'af te leggen' om gered te worden van haar onvermogens;
3) zich verbinden met het zuivere en natuurlijke electro-magnetische veld. Dompel jezelf onder in de natuur vrij van electrosmog. Ga naar buiten. Verbind jezelf met de natuurlijke frequenties van de Aarde. Loop blootvoets op de Aarde. Relax, heb plezier, glimlach en voel je blij...

Onze Mitochondrial Genomes zijn de enige bron van deze energie in ons lichaam. Het maakt ons biologisch totaal bewust en compleet krachtig, hier en nu op de Aarde en in ons lichaam. Het gebeurt automatisch, zonder inspanning als je je volledig onderdompelt in de zuivere oneindige electro-magnetische frequenties.
Massage en 'healing' kan jou ondersteunen
De rechterhand is positief 'geladen' (geeft) en de linkerhand negatief (ontvangt). Ga maar na wat de implicaties zijn van een 'hands on massage'.

'Healing Therapie met Paarden' werkt, omdat de paarden in onderlinge uitwisseling staan met de fysieke ritmes van de Aarde, de Schumann Resonanties. Mensen kunnen ook in onderlinge afstemming / uitwisseling met deze Schumann Resonanties staan natuurlijk: dus als je op zoek bent naar een 'healer' (een 'healer' is iemand die een healing space creŽert voor jou: het is jouw eigen Spirit, die jouw Healing Power is) gebruik dan je onderscheidingsvermogen in wie je kiest.


Verwijder de electrosmog uit jouw eigen leven
Maar de uitwerking is slechts tijdelijk als je de electrosmog niet uit je eigen leven verwijdert en uit jouw omgeving. Lees de 3 'to-do's' nog eens om je te verbinden met het oneindige bewuste veld.

Electrosmog ZIJN ook frequenties. Ten eerste differentiŽert elk 'element' in het periodiek systeem in frequenties en ten tweede onderscheiden ze zich in 'vast' , 'vloeibaar / waterig', 'gas' of 'plasma'. Dat betekent dat alle toxische dampen ook golflengtes zijn. Alles bestaat uit energie, die vibreert volgens verschillende frequenties.

Zodra de kloof 'overvloed IS' maar in 'geroofde staat' opgelost is, kunnen we inderdaad vrijelijk stromen in afstemming met het Yoniversum ofwel ons diepste Ziel / Spirit Zijn. Deze natuurlijke flow wordt nu collectief ondermijnd. Wij ZIJN Vrije Energie en bedoelt om in VRIJHEID te stromen.

En natuurlijk moet je jouw innerlijk werk doen, de transmutatie van jouw psyche, zodat je zelf niet langer oorzakelijk bent en bijdraagt aan de electrosmog vanuit jouw innerlijk.mascha roedelof
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding
mas©ha 2018


De verdiepende teksten en inzichten vanuit de Bron en de essentie van Tantra op mijn blog 'Samen Leven vanuit de Essentie van Tantra' en de tag 'Tantra' op deze website, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten en columns op mijn website Het Bewuste Pad, stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door bij te dragen aan mijn vrije bestaan.