Mijn Massage AanbodAls basis voor zalven en massage olie gebruik ik Koolzaadolie.


Mijn Massage Aanbod vind je onder het Menu 'Massages' en bestaat uit
- Baby en Peuter Massage (ook toe te passen op Kleuters)
- Zwangerschapsmassage
- Menopauze Massage
- Ontspannende Massage
- Intu´tieve Massage
- Magnetiseren en Pijnbehandeling
- Vitaliteitsmassage en Lichaamsbewustzijn
- Bodystress Release - Total Body Intelligence ofwel Body De-Armouring
- Tantra Energetische Massage (TEM)
- Yoni Healing Massage
- Lingam Healing Massage

Ik zal je strelen met schoonheid
Die je ogen laat dansen van geluk
Ik zal je verleiden met geuren
Die je neus drenken in genot
Ik laat je watertanden
Tot je tong siddert en beeft
Ik zal je strelen met geluid
Tot het zindert en zingt in je oor
Ik zal je lichaam beroeren
Met watervalmuziek
En je schoonheid tooien met
Gouden armbanden en honing en parfum
En als je alles hebt ervaren
Als al je zintuigen aan bod zijn geweest
Als je geest van de sterren op goddelijke wijze verbonden is
Met je lichaam van de aarde
Dan weet je wat sensualiteit is

gedicht van Amy Sophia Marashinksky


~ * ~Omdat ik mij afstem op Universele Liefde en mijn eigen energetisch systeem (zo zuiver mogelijk) in balans, harmonie, en evenwicht heb gebracht, gaat Jouw energetisch systeem daar als vanzelf op mee resoneren. Als je kiest voor een healer of magnetiseur, blijf dan alsjeblieft in contact met het onderscheidingsvermogen van Jouw Hart. Je kunt pas dan 'a beholder of a Healing Space' zijn als je als 'Healer' je eigen energetisch systeem voldoende gezuiverd hebt en je beseft dat niet jij de 'Healer' bent en je je niet met het helingsproces van de 'ander' mag bemoeien: dat is de ware betekenis van 'holding space'. Dieren en planten zijn Natuurlijke Healers, omdat zij 'beholders of a Healing Space' zijn. Jouw Spirit is jouw ware Healer en aanwezig zijn in de 'Healing Space' van een dier, plant, en/of mens kan jouw innerlijke Healer activeren van binnenuit: dat is de Ware Healer.


Animals (and plants) are Natural Healers
Since they are beholders of a Healing Space

Your own Spirit is your true Healer and being in the Healing Space of an animal, plant, and/or human can activate your Healer from within: that
Animals (and plants) are Natural Healers
Since they are beholders of a Healing Space

Your own Spirit is your true Healer and being in the Healing Space of an animal, plant, and/or human can activate your Healer from within: that's the true healingDogs are natural healers. Cats are too. And horses. And probably other animals too. They do not put anything in between them and you, and the 'field'... So there is a trinity from Love. A Holy Relationship.

People who are in this space are natural healers as well. Though there must be a 'ground' in the individual to be healed: because the true healer is the self healing power.

We can hold space, like animals do. It is a big error to think that we people heal others (animals don't either), because that would be manipulations and works only for a while. Deep healing occurs when the patterns are seen through and unfinished emotions (all emotions both the 'positive' ones and the 'negative' ones) come full circle.Tijdens mijn opleiding tot Verpleegkundige A heb ik o.a. psychologie gestudeerd. Daarnaast heb ik een opleiding praktische Psychologie gevolgd, waardoor ik je ook op dit stuk voldoende kan ondersteunen.


Ik begeleid jou vanuit Wholeness / Heelheid, waarbij ik vanuit BronbewustZijn met je mee kijk. Ik beschouw jou als mens als ÚÚn geheel. Fysieke gevoelens, emoties, gedachten, verlangens, spirituele levensovertuiging, en sociale omstandigheden zijn gebieden, die allemaal verbonden zijn met elkaar. Ze be´nvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Ze vormen samen een balans. Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat effect op het andere. Het lichaam is de uiterlijke manifestatie van onszelf en als er iets uit balans is, dan geeft het lichaam een signaal af in de vorm van een symptoom of een klacht. 'Ziek' zijn, ofwel uit balans zijn, is een poging van het lichaam om aandacht te vragen voor gevoelens, situaties en ervaringen die je als mens hebt weggestopt. 'Ziek' zijn geeft je de mogelijkheid om je daarvan bewust te worden. Bewustwording is dan een onderdeel van het genezingsproces. Ik begeleid jou in het opnieuw in balans brengen van jouw levenskracht, met behulp van jouw zelfgenezend vermogen.

Als je voelt dat je begeleiding en scholing op jouw Bewuste Pad nodig hebt, kun je een afspraak maken voor een intakegesprek. Dan bekijken we samen op welke manier ik jou het meest effectief kan gaan begeleiden. Hieruit volgt een voorstel voor je scholingstraject. We bekijken steeds in het moment wat je nodig hebt. Jij geeft aan, ik ben aanwezig en volg jouw ware behoeften.


Op dit moment heb ik geen fysieke ruimte om massages aan te bieden.


*Als jouw financiŰle situatie een belemmering is voor werken met mij laat het me dan gerust weten, dan overleggen we wat je wel zou kunnen bijdragen.

Ben je op zoek naar een inspirerend kado?
Ik bied nu ook kadobonnen vanaf euro 5,00*.