The Other Side of AIDS
'AIDS' en 'HIV' gezien vanuit het perspectief van German New Medicine
trefwoorden: hiv/aids | immuniteit | vaccinatie

Een heel heldere documentaire (Nederlands ondertiteld) over De Andere Kant van AIDS. In deze documentaire wordt helder uiteengezet en wetenschappelijk onderbouwd dat de ziekte AIDS niet het gevolg is van een besmetting met het HIV-virus. AIDS is, niet meer of minder dan, een verzamelnaam van 29 verschillende auto-immuunziektes. Het HIV-virus bestaat niet en wordt ook niet gevonden in het bloed: de bloedtest, zoals hij toegepast wordt is ondeugdelijk. Het medicijn (drug) AZT valt het immuunsysteem aan, waardoor de vatbaarheid voor ziektes en met name auto-immuunziektes steeds groter wordt.


Biologika Nederland heeft deze video op hun youtube kanaal staan...
Een gedeelte uit het interview met Dr. Stefan Lanka, viroloog en epidemicus over:
Vogelgriep en H5N1, inenten en AIDS


U wilt daarmee toch niet zeggen dat het gevaarlijke AIDS-virus ook fictie is?
Niet alleen ik beweer dat het zogenoemde AIDS-virus ‘HIV’ nimmer natuurwetenschappelijk bewezen is te bestaan, maar uitsluitend als bewezen geldt op grond van afspraken. De minister van volksgezondheid (in Duitsland, red.) schreef op 5 januari 2004 aan het parlementslid Rudolf Kraus:
“Uiteraard geldt het Human Immunodeficiency Virus – conform internationale wetenschappelijke consensus – als wetenschappelijk bewezen.”

Tegenwoordig – nadat burgers jarenlang telkens weer de vraag aan nationale gezondheidsautoriteiten hebben gesteld naar het natuurwetenschappelijk bewijs van de zogenoemde ziekteverwekkende virussen – beweren deze niet langer dat zo’n ziekteverwekkend virus in directe zin bewezen is te bestaan.

In een toegevoegde petitieprocedure voor het Duitse parlement schoof het Duitse Bundesgesundheitsministerium (ministerie van gezondheid, red.) alle verantwoording af op het Bundesforschungsministerium (ministerie van wetenschappelijk onderzoek, red.). Dat laatste departement bevindt zich nu in de absurde situatie dat de grondwettelijk vastgelegde vrijheid van wetenschap het de overheid verbiedt wetenschappelijke beweringen te onderzoeken.

Lees het volledige interview (helaas werkt deze link niet meer)...


Caroline Markolin over het niet bestaan van virussen, inclusief het 'HIV'
De eerste pagina van een pdf handelend over 'AIDS' en 'HIV'. Volg voor de volledige pdf deze link...