Waarde ering van wat ik in beschikbaarheid breng
I am a feminine warrior because I live from the feminine principle
Life is perfectly capable to live itself without any interference
So stop interfering life flowing in its own context


mascha roedelof…Het nieuwe waarde eren
De teksten en inzichten vanuit vrij en onbelast(end) samen leven op mijn blog, mijn dochter website 'Het Gekruide Pad', en de teksten, inzichten, en columns op mijn website Het Bewuste Pad stel ik vrijelijk beschikbaar. Als je mijn teksten en inzichten wilt waarderen en ondersteunen, nodig ik je uit daar expressie aan te geven door een bedrag te laten doorstromen naar mijn bankrekeningnummer NL48 RABO 0107 1837 06.


Expressie geven aan de toegevoegde waarde van iemands gift
In de vorm van oorspronkelijk talent en beschikbaarheid: kortom waarde toekennen aan het geen iemand door middel van haar of zijn gift toevoegt aan jouw bestaan...


Waarderingen

"Ik hoop dat iedereen zichzelf een ontmoeting gunt met de heldere, liefdevolle en bekrachtigende begeleider in Mascha Roedelof. Mascha houdt in de ontmoeting de diepste, onzichtbare schaal vast, de schaal waar niets aan gedaan hoeft te worden: het levensfeit dat wij allen onvoorwaardelijk op aarde aanwezig mogen zijn. Omdat Mascha daar onuitputtelijk helder in blijft, kan je in jezelf in alle veiligheid terug zien, dat je allerlei valse levenslagen in jezelf hebt opgebouwd, en vanuit daar allerlei thema's in jouw leven bent gaan leven. Mascha biedt hierin een volledig veilige en bekrachtigende bedding in de ontmoeting, zodat je de valse (onbewuste) lagen in jouzelf waar kunt nemen, zodat je ze bewust hebt, en vanuit daar opnieuw kunt kiezen. Niet alleen de valse lagen kunnen daardoor oplossen, nee vooral kan het ware in jezelf zich dan meer en meer vrijuit leven, de eigen impuls weer gaan leven. Mascha is echt een vroedvrouw van jouw ZelfBewustzijn xxx"
~Astrid van Triet
Dankjewel Astrid voor jouw prachtige bekrachtigende beschrijving van de begeleider in mij.

De ware betekenis van de vroedvrouw: belangeloos (waarmee ik bedoel dat ik geen enkel eigen belang heb bij het 'geboorteproces' dat zich in de ander ontvouwt en ik daar dan ook neutraal, helder, liefdevol (en échte liefde pleaset niet, spiegelt niet... ja ook maar gaat dieper, want verbindt wezenlijk vanuit essentie en laat ook binnen kijken) in kan staan. IN het moment ontvouwt zich wat AANWEZIG IS, maar meestal onaangeraakt en dus onzichtbaar, in de ander. Wat dan leidt tot aha-momenten en 'onmiddelijke' 'verlichting' biedt.

Diepgaande helende en verlichtende processen begeleiden, het innerlijk vuur in de ander aanraken, uitnodigen, bekrachtigen, soms nog slechts een (heel) klein vlammetje wat zichzelf (opnieuw) (h)erkent... intensief en heel dankbaar om te mogen doen.

Dankjewel lieve Astrid dat ook jij me de mogelijkheid gegeven hebt, en nog steeds geeft, dit talent in mezelf te herkennen en daarin te groeien.
~mascha

"Ik vind je een prachtvrouw lieve mascha. Al heel lang volg ik jouw progressie, je bent heerlijk duidelijk en stellig. Voor mij is dat een kernpunt van liefde, het spreken van waarheid, of die nu "prettig" is of niet. Wat we er ook van vinden, waarheid is waarheid. [...]

Je noemde al het ego, das een lastig beestje, omdat het een meester is in vermommen. Zo is de barmhartige samaritaan 1 van de favoriete jasjes, de wereld "wel even vertellen hoe het hoort" en dan het "zelf" geweldig vinden. En wee degene die er wat van durft te zeggen... Zit een beetje te preken voor eigen parochie merk ik, dit is voor jou gesneden koek. Wel zelf gesneden natuurlijk
In het kort, ik waardeer je."
~A.A.
Zo mooi dat je (h)erkent dat er geen eigen belang, projecties, noch de behoefte aan 'het redden van' aanwezig zijn in mijn 'begeleiding'.

Liefs en warme knuffel,
~mascha

"Jaren geleden heb ik een sessie 'vier je vrouwZijn', en een helende massage mogen ervaren bij Mascha. Ik denk er nog met veel dankbaarheid aan terug.

Als de sessie begint stelt Mascha zich helemaal open, en deelt haar kennis wijsheid en diep doorleefde inzichten (geen boekenwijsheid!) in liefde met jou.

Het was voor mij een waardevolle helende ervaring die ik destijds erg nodig had, en mij veel heeft gegeven, ook nu, jaren later, beschouw ik het nog steeds als een waardevol onderdeel van mijn pad van heling, bewustwording, en het ZIJN wie ik al ben.

Ik wens je veel liefde en geluk op jouw pad Mascha, en hoop dat er veel mensen naar je toe mogen komen, waarmee jij je heling wijsheid en kennis mee mag delen!"
~Anneke
Lieve Anneke, dankjewel voor deze mooie bekrachtiging.

En fijn om met terugwerkende kracht terug te lezen dat je veel gehad hebt aan jouw sessie en helende massage.
~mascha

"Een rustige ontvangst om weer thuis te komen. Wat ik ooit onderweg heb opgepakt, werd uitgenodigd om te bekijken en zelf te bepalen wat ik er nu mee wil. In de gesprekken is er een openheid om te verwoorden en er wordt gevoeld en geluisterd. In de aanraking kon ik het respect voor en naar mijn eigen lichaam ervaren. En ach als ik denk: help ! Dan is er een handreiking die me even helpt om over de drempel te stappen. Het was fijn dat er een plek is waar het lichaam kon reageren zoals het reageert. Het kon gewoon. Heerlijk om daarna weer op te staan en mijn eigen lichaam als teer en krachtig te ervaren. He he ik ben thuis in mijn lichaam, in mijn zijn.

Dank je voor de liefdevolle en respectvolle aanraking."
~Marjolein
Lieve Marjolein, wat fijn dat jouw sessie en de massage je verder gebracht hebben en dat wat in beweging is gezet nog doorwerkte de dagen na de sessie.
~mascha


Verslag van een sessie die ik mocht aanbieden en begeleiden aan een prachtige man en vrouw
Je kunt dit verslag lezen als een geleidemeditatie, waardoor de energieën ook beschikbaar komen voor jou. Ga maar lekker zitten, voel hoe je op je stoel zit en waar jouw billen de stoel raken, voel je voeten op de grond... en adem diep door naar je buik en nog dieper door naar je bekkenbodem... Voel eens even in je lichaam... voel je ergens spanningen? Ga daar dan met je aandacht en adem naar toe en 'open' als het ware je lichaam. Adem lekker diep door... en nu... Open je gewoon maar voor de woorden en de energie 'achter' de woorden en voel waar ze jou (aan)raken, of ze ook resoneren in jou... Ik wens jou een mooie reis...

Het verlangen
Een aantal weken geleden mocht ik een prachtige man en vrouw 'begeleiden' in hun reis naar hun Wezen en elkaar. Zij had mij gevonden op het internet en voelde de woorden en energie op mijn website resoneren in zichzelf. Zij belde en 'herkende' mijn stem. Prachtig hč, hoe dat werkt. Daarna was er al snel een afspraak voor een verdiepend Tantra weekend gemaakt. En ook over de financiële energie-uitwisseling konden we elkaar snel vinden. Als het zo gemakkelijk stroomt, dan 'weet' je dat er iets moois en bijzonders staat te gebeuren. Kán plaatsvinden, omdat 'Hét' zich kan gaan ontvouwen. Als het gemakkelijk stroomt, is álles aanwezig voor een geweldig feestje. Kán? Ja, kán!

Want: als álles op haar plaats is, zowel intrinsiek als extrinsiek... als de 'flow' geleid heeft naar een prachtige samenkomst... Ja, dan kán 'Hét' geschieden. Maar dat moet niet. 'Hét' geschiedt als alles blijft meewerken in overgave en vertrouwen. Slechts dán geschiedt het wonder.

En in de situatie met deze prachtige man en vrouw, waarbij álles aanwezig was, bleef álles in aandacht waardoor het wonder geschiedde.

Ik wil dit moois graag met jullie delen en heb deze prachtige man en vrouw gevraagd of het oké is dat ik hun proces als 'voorbeeld' voor jullie gebruik. En ze hebben 'ja!' gezegd. Dankjewel daarvoor!

Ik wil graag de essentie delen in plaats van een letterlijk verslag van het weekend. Want in de essentie ligt een boodschap voor ons allen, zoals ik dat voel, in hoe we gezamenlijk een samenleving kunnen co-creëren in harmonie met onszelf en elkaar doordat man en vrouw, de Koningin en de Koning, elkaar (opnieuw) gevonden hebben.

Volg deze link als je het volledige verslag wilt lezen...


Wil je ervaren hoe het is om met mij te werken?
Neem eens een kijkje op mijn website en voel of het resoneert met jou.

Je bent van harte welkom
...