Inspiratiedag 'vier je manZijn, ontdek het Goddelijke in jeZelf'
Vrij maken van je Hara Power en je Mannelijke Kracht


Nog steeds is sexualiteit omgeven met taboes, wordt gedacht dat sexualiteit alleen dient voor de voortplanting, wordt het schandelijk gevonden, beperkt het zich tot de geslachtsdelen, etc. Deze onjuiste ideeën leiden tot veel frustratie tussen partners met uiteindelijk relatieproblemen tot gevolg. Dat is jammer, want het kan heel anders...

Misschien wel het belangrijkste onjuiste idee is dat je denkt dat je (liefdes)leven pas geweldig wordt als je maar de juiste partner vindt. Door buiten jezelf te zoeken, geef je de verantwoordelijkheid voor jouw sexualiteitsbeleving uit handen. Intimiteit met jezelf ligt aan de basis van een bevredigend en volwassen delen met de ander. Als eerste dien je van jezelf te houden. Als je van jezelf houdt sluit je geen compromissen en neem je geen genoegen met minder dan je wilt, met name in sex. Proberen om van een ander te houden terwijl je nog niet van jezelf houdt, lukt niet. Dat draait uit op bezitterig, jaloers en afhankelijk gedrag. Onvoorwaardelijke acceptatie van jeZelf! JeZelf helemaal accepteren, zoals je nú bent. Leren Onvoorwaardelijk van jezelf te houden... Dat is wat nodig is. Dan stopt alle projectie en neem je de verantwoordelijkheid voor jouw pijn en verwondingen. Dan kun je helen. Dan kun je ook gaan zien dat het gaat om de erothiek van het leven, het genieten... Genieten van de schoonheid van het Leven in contact met jeZelf en de natuur. Je ontdekt dat Geluk van binnenuit komt...


Intimiteit verdiepen

Waar we het meest naar verlangen in relaties met anderen is waarschijnlijk intimiteit: nabijheid, invoelingsvermogen en op elkaar afgestemd zijn, zodat je in staat bent samen steeds subtielere gevoelens te ervaren en met elkaar te delen. Met alle acceptatie en liefde verwelkom je je partner in je hart als een innig geliefd persoon. Dit is iets heel anders dan in een roes romantisch verliefd worden. Het vereist een evenwicht tussen alleen zijn en verbondenheid. Alleen, omdat het belangrijk is in contact met jeZelf te zijn. Samen, omdat je je vrijheid en onafhankelijkheid weet te behouden, zelfs als je diep verbonden bent. Sex leidt niet naar intimiteit maar intimiteit leidt juist naar goed liefdesspel.

Zowel mannen als vrouwen ervaren pijn en verwarring op hun sexualiteits- en intimiteitsbeleving. Het is nu de tijd deze pijn en verwarring te helen en los te laten.


Vrij maken van je Hara Power en je Mannelijke Kracht
Vrij maken van je Hara Power en je Mannelijke Kracht

Als vervolg op bovenstaande tekst heb ik deze Inspiratiedag ontwikkeld met de titel 'vier je manZijn, ontdek het Goddelijke in jeZelf'
Vrij maken van je Hara Power en je Mannelijke Kracht

Als mannen zijn begonnen hun pijnen en verwarringen te (h)erkennen en los te laten en hun patronen te doorzien in (partner)relaties kunnen zij zich veilig voelen en krachtig in zichZelf staan.

Wil jij je vrij voelen in je lichaam? Heerlijk kunnen genieten van jouw levensenergie die tintelend in al je cellen vibreert? Wil jij kijken naar je overtuigingen op sexualiteit en intimiteit en het intieme contact met jeZelf (en je partner) verdiepen? Verlang je naar meer vervulling in je (sex)leven? Wil jij leren luisteren naar de signalen van jouw lichaam, zodat je lekkerder in je lichaam komt te zitten? De signalen van jouw lichaam vertellen jou de gevoelens van je hart en Ziel. In deze workshop leer je te luisteren en genieten van jeZelf. Je leert contact te maken tussen jouw geslacht en je hart, waardoor je jouw Wezenlijke Zelf en al je talenten kunt gaan voelen en manifestren. Je leert al de aspecten van jouw manZijn te (h)erkennen en er contact mee te maken. Je leert genieten van jouw sexualiteit in verbinding met je hart.

Deze Inspiratiedag is een cadeau voor jeZelf en je (partner)relatie, omdat jij vanuit je krachtig manZijn je partner zichZelf kan laten Zijn. Je kunt dan een veilige bedding zijn voor de ander, waardoor de ander volledig in vertrouwen en overgave open kan gaan voor zichZelf en jou. Je kunt je (toekomstige) partner dan meenemen op een reis naar bewust Zijn en voelt je partner zich Vrij haar passionele en sensuele Zelf te Zijn.

Tijdens deze Inspiratiedag ga je jouw mannelijke geslachtsorganen helen. Je gaat je prostaat, Lingam (penis en testikels) helen van de oude pijnen, (cel)herinneringen, en emoties. Hier zetelt je kracht en bewustZijn.

Tijdens de Inspiratiedag blijft je kleding aan
Tijdens de Inspiratiedag blijft je kleding aanVolwassenbewustzijn
Vanuit volwassenbewustzijn is er geen emotionele lading (angst, verdriet, boosheid, etc.) naar drama uit het verleden. Niet dat er geen trigger meer kan komen vanuit dat drama, maar doordat het doorgrond is, volgt er geen automatische reactie meer. Doordat de emotionele lading naar het drama uit het verleden opgelost is, is er ook geen drama (angst) naar de toekomst. Je bent NU. In het NU zijn er geen toekomstvoorspellingen. Je gaat gewoon op weg en laat plaatsvinden wat plaats wil vinden, samen met degenen die dat ook zo willen.

Het volwassenbewustzijn heeft geen resonantie meer met dat wat ooit was. Vanuit volwassenbewustzijn ben je dus Vrij: Vrijheid. Vrij van zielscontracten etc. Je bent helemaal vrij in het aangaan van verbindingen met wie en waarvoor jij vanuit je innerlijk kiest. Niets belemmert jou meer. Niets houd je tegen. Je laat je ook vanuit je innerlijk niet meer tegenhouden. Je bent volkomen 'samengevallen' met jouZelf (in verschillende culturen en stromingen vind je dit terug in: 2voudig denken; tweelingdenken (tweelingziel); dubbele spiraal; heilige graal; Hoger Zelf; lemniscair denken; communicerende vaten; dualiteit).


Deze Inspiratiedag kun je individueel volgen of met jouw vriendengroep (maximaal 4 personen). Ik bied je een veilige omgeving zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Je doet o.a. ademhalings- en contactoefeningen. Ook werken we met Ecstatic Body Work om de blokkades in het onderlichaam los te maken en de energieën weer te laten stromen. Daarnaast zijn er (geleide)meditaties en ga je heerlijk dansen.Heerlijk om mannen-Inspiratiedagen te mogen aanbieden. Mannen die zich de vraag stellen: wat is nou een echte man? Gewoon omdat ze in de buitenwereld geen rolmodel hebben. En dat klopt, want ZIJ zijn het Zelf... Mannen die voorgaan: er helemaal willen zijn voor zichZelf, hun partner, in hun sex en hartsliefde, en voor hun kinderen. En naar het samenleven op ons prachtig ruimteschip Moeder Aarde een verantwoordelijkheid voelen én die ook nemen willen: Dankjewel prachtige mannen ♥♥♥


Het beeld van deze foto vind ik heel aansprekend. Voor mij brengt het beeld de zorg van mannen voor Moeder Aarde, haar en hét Leven, inclusief (zijn) kinderen tot expressie. Ik voel me echt (aan)geraakt door het beeld. Het beeld werkt helend en via de kleuren van de regenboog komt zoveel levensvreugde en healing mee


Echte mannen
De Nieuwe Aarde, een samenleving waar je helemaal jeZelf kunt Zijn, waar bewuste wijze vrouwen en mannen in Vrijheid en Harmonie met elkaar en de natuur samen leven, voorbij de vrouw-man kloof en alle bijbehorende verstrikkingen en maskers.

Een plek waar de Hemel de Aarde bevrucht waardoor er nieuw creatief Leven ontstaat, ieder moment opnieuw. Dit is de kracht en essentie van Sexualiteit. De essentie van Sexuele Energie zal meer en meer weer terug in onze herinnering komen. We gaan meer en meer Energetische Sexualiteit ofwel Supra Sex (nee, geen super sex) doorvoelen.

Als de Mensheid dit bewustZijn integreert, is alle verwarring en verstrikking achter gelaten, opgelost. We hebben een uitdagend groeiPad vóór ons...


Individuele Inspiratiedag

Deze Individuele Inspiratiedag is een diepgaand ont-wikkelingsproces voor jeZelf. Helemaal afgestemd op jou waardoor diepgaande transformaties mogelijk zijn. Ook leuk om samen met je partner of vrienden te volgen. Het programma kan verder op maat aangevuld worden met bijvoorbeeld een Lingam-Healingmassage

Locatie Omgeving Lattrop (vlakbij Ootmarsum - Overijssel)
Nadat je een afspraak gemaakt hebt, ontvang je een bevestigingsmail met een routebeschrijving
Datum In overleg met jou plannen we een datum voor deze dag
Tijdstip van 12.00 - 16.00 uur
Energie-uitwisseling € 150,00 inclusief thee en water *
In overleg is het ook mogelijk om als afsluiting gezamenlijk te eten*

Bij meerdere personen 10% korting

Kleding Gemakkelijk zittende kleding is aan te raden. Ook kun je kiezen voor kleding waarin jij je sensueel voelt
Tijdens de workshop blijft je kleding aan

Ben je op zoek naar een inspirerend kado?
Ik bied nu ook kadobonnen vanaf euro 5,00*.


*Je neemt je eigen lunch mee en het lijkt ons fijn om gezamenlijk iets te eten als afsluiting. Wij nodigen je uit om hievoor iets mee te nemen wat je graag wilt delen met de anderen, zoals hartige taart, salades, brood, broodbeleg, sap, etc.

Je kunt je voor deze workshop opgeven op telefoonnummer 06 - 230 575 42 of via het contactformulier.

Je ontvangt een bevestiging van je opgaaf.

Overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving vind je op de linken-pagina onder B&B.